Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Herkese merhabalar. Bundan bir miktar sene önce Lexius'un gazına gelip hesap açıp unutmuştum, bir miktar sene sonra gene gaz verdi falan. İzmir'de yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, sıklıkla trençkot giyiyorum. Otisabi imajıyla alakası olduğundan değil ama, şişman adamım anca kapatıyor göbeği falan. Bi numaram yok, öyle NPC kıvamında bi adamım özetle. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 selam hala izmir'de metrolar BIGI BIGI diye sağa sola sallanıyor mu? saygılar Alıntıla
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 illa ki senin de vardir bir questin ..hosgeldin Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ne diye gaz verdiki. of forum var mesaj at bak ne acayip mi dedi adsfg Alıntıla
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Hakkaten niye gaz verdim bilmiyorum Alıntıla
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 hoşbuldum. Sorularınıza cevaplar: Yeni metrolar geldi, bunlar daha çok DUGI DUGI diye sallanıyor. "Gel oğlum güzel goygoy dönüyor, takılırsın." diye gaz verdi. Domates. Domates'e İzmirliler değil, memleketin tüm köylüleri domat der. Sanırım İzmir'in köyleri şehirle daha iç içe diye bu mevzu İzmirlilere kitlenmiş. Alıntıla
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 fenn said: hojgeldin çiğdem Oğlum yapma böyle sonra insanlar adı çiğdem olan izmirli bir kız zannedecekler, sıkıntı çıkacak :D Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 nikte tam kız niki ir şevkle okuduk son cümlelerde kırdın hevesimizi hoşgeldin balta kardeş Alıntıla
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: nikte tam kız niki ir şevkle okuduk son cümlelerde kırdın hevesimizi hoşgeldin balta kardeş Mihailos diye kız mı olur lan? Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Mihailos said: forgiver said: nikte tam kız niki ir şevkle okuduk son cümlelerde kırdın hevesimizi hoşgeldin balta kardeş Mihailos diye kız mı olur lan? hallederiz sen yeter ki iste, yönetim değiştiriyor yani her şeyin bir yolu var Alıntıla
Mihailos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 forgiver said: Mihailos said: forgiver said: nikte tam kız niki ir şevkle okuduk son cümlelerde kırdın hevesimizi hoşgeldin balta kardeş Mihailos diye kız mı olur lan? hallederiz sen yeter ki iste, yönetim değiştiriyor yani her şeyin bir yolu var O zaman bi tane kız bul üye olduğunda nickleri takaslayalım. Anca öyle oluyo o dediğin :D Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.