chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ha ayrica bu app a mesela telefonun flashini da kontrol ozelligi ekleyip acil durum isigi ya da yanip sonen isik ya da mors alfabesi sos vs tarzi seyler de eklenebilir. Aparatla sabitleyip gear haline de getirtilebilir. Bunlar da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 from yozgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Yozgatta kentsel donusum yaptim ben 5 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 hic iş var gel demiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi az daha buyuyelim sana frencayz veririm. O sisteme gecicez 6 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 izmirde is aramiyo muydun sen? git sormenin yanina, cirak ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ya bu it gibi calisiyo ben ayak uyduramam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi onun beklentilerine uygun is yok ama iste. Adam zevkine calismak istiyor. Iyi kosullarda is istiyor. Yok oyle izmirde yani. 1250 den yapi denetimde calistiriyorlar. Proje burolari da idestatik sta4cad orion sap bilmeyeni almiyor muhendisse. Ben yetistiririm gider diye dusunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Santiyeyi hic soylemedim zaten santiye fallout anasini satiyim. Dolandiricilarin icinde ilyas salmana ceviriyorlar insani. Is guvenligine uyulmaz, muteahhit salaksa taseron dudukler, zekiyse o milleti dudukler muhendis hep ortada kalir. Gece beton olur bok olur pazar calisilir aksam erken ciksan laf olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ana firmada kontrol muhendisi olarak is ariyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi o is de kotu, nobeti var, 15 gunde 1 pazarini yerler vs. En guzeli senin icin ankaradan musavirlik hizmeti veren bir firmanin izmirdeki bir isi icin danisman muhendislik isini al. Hem 3.5k ile baslar hem de acayip rahat istir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 insaatta, mal sahibi olmak disinda her is kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Mal sahibini de muteahhit dudukluyor. Malzemeden sokmasa m2 den sokuyor, ortak alanlari yiyor, duvarlari 15cm kaydiriyor kendi dairelerine vs. Her turlu sey var anasini satiyim. Keske yazilim okusaydim ben de. Nefret ediyorum insaattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ben okudum, gene insaatlayim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Ben de inşaat müh. yim ama uluslararası lojistik yapıyorum asdf -.- Cok iyi donanımın yoksa ya da cok iyi cevren/torpil çok leş tier bir meslek inş müh.liği Türkiye'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aquila said: ben okudum, gene insaatlayim asdf. Beni de aldirsana amerikaya bentley biliyom revit biliyom staad var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 gelin olm, aldirilicak bisey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 chrome said: Abi o is de kotu, nobeti var, 15 gunde 1 pazarini yerler vs. En guzeli senin icin ankaradan musavirlik hizmeti veren bir firmanin izmirdeki bir isi icin danisman muhendislik isini al. Hem 3.5k ile baslar hem de acayip rahat istir. nasil bulcam iste bulsam girerim sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Abi sen cafe sahibi degil misin? Cekilecek cile degil ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 chrome said: di said: Kimse zira Turkiye'de is yapmayacagi muhakkak, diger ulkeler icin de muhtemelen var boyle seyler. Super fikrim var demeden once arastirmak yapilmisi, alternatifi var mi diye bakmak lazim. Diger turlu anca bik bik konusmus oluyosun iste. Yokmus abi diger ulkelerde de arastirdim. Normalde zerre umurumda olmaz yapilmis mi yapilmamis mi diye de o kadar cok saydiriyorsun ki bana sirf got etmek icin arastirdim. Global pazarda da yok. Sadece gps track ve mesafe olcer var. Suranin susu meshur, yakinindaki bikerlar, packler ve guzergahlari, populer parkurlar, global rating sistemi, falan da yok. Ayrica ofansif tavrin ve ukala uslubun da ego problemlerine delalet abi kac yasinda adamsin hic gerek yok boyle seylere, hepimiz eglenmeye calisiyoruz surada. Sirf laf soyledim diye arastirdiysan iyi ki soylemisim zira cuk diye oturmus su yukarda bold yaptigim kisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Evet ama sen de benimle beraber arastirmadan etmeden bik bik konusmus oldun boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 aquila said: gelin olm, aldirilicak bisey yok ki. önümüzdeki sene geliyorum komi olarak başlıyorum tekrar hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Fikirler saçma olabilir , hatta çok komik olabilir ama yaratıcı fikirler bu şekilde düşünerek çıkıyor ortaya. bir de şöyle bir düşünce yanlış "abi bunu düşünmüşlerdir ,tutucak olsaydı yaparlardı" böyle birşey yok abi , düşünülmemiş ve cesaret edilmemiş birşey bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 international music database imdb klonu ------------------------------------------ imdb nin aynısı olacak ama şarkılar için.şarkıların çıkış tarihleri müzisyenler vs... imdb de bir film yazdığınızda nasıl puanı mesela 7.5/10 çıkıyor, şarkılar için de aynısı olmuş olacak. google referansları güçlü olacak insanlar bilmedikleri bir şarkıyı yazdıklarında imdb puanını görecekler. top 250 falan olacak. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar