Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 heralde bayadır var bu benim monitörde nedense hiç önemsemedim. ama ulan diyorum baktıkça gözleri farketmeden bozmasın bu böyle özellikle siyah bi görüntüye bakarken farkediliyor cızır cızır sanki eskiden telefon yaklaştırınca dıbıdıp ederdi ya onun gibi ama çok hafif yeni monitör mü almak lazım bilen eden var mıdır? (samsung syncmaster 2253 LW) teşekkürs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 soru 2 : kablodan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cevap: bende de vardı eski monitörde. değiştirmen gerek. kablo falan yalan iş. sebebini bilmiyorum ama 5 kere kablo değiştirmiştim düzelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 bişeydansatör var ondan oluyor 3-5 tl yenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Kondansatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 syncmaster serisinde bi sıkıntı mı var nedir bendeki de yandı . bildiğin içindeki kablolar yandı götürdüm 50 tl ye led ini değiştirdi filan çalışıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bizim bi arkadasin boyle monitoru cizirdiyordu sonra oyun oynarken birden patladi cocuk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yalanını silkeleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar