Syn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ya ekran görüntülerini görünc bi hos oldumda bisim 256 adsl kaldırcakmı bunu? =)En dusuk kac pingle oynarm?(US ve Europe ikisi icinde gecerli bu) Cvplarnz icn simdiden tsekkrler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 256 adsl kaldırır gibime geliyo benimkide 256,dediğine bende katılıyorum şu oyunu bir oynasak artık[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya bide us versiyonuyla europe versiyonun arasında fark olur mu?Yani usde oynayp europeda oynayamamk ya da tam tersi bi durum söz konusu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 öyle bir durum var tek cd keyle yalnızca birinde oynuyabilirsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Saolda asıl sormak istediğim şu, Usden cd aldm dielim europeda oynayamama durumu olabilir mi?Basima ole bi olay geldigi icin biras hassasim bu konuda..Usden aldgm cdyi europeda oynamaya kalkistim problem cikardi.Ole bir durum olmaz insallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 olur us ten aldıgın wow la su an cd key i yazmaya kalkarsan eu da fatal error larla karsılasırsın ama ilerde belki acc leri gecirirler charlar haric tabi.[signature][hline]and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 şimdi us cd-keyiyle blizz formunu doldurup cd-keyi euda kullanabilirisin yalnız kullanabilmen için usda acc açmaman gelir.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 256 ile gayet rahat oynanıyor[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet oynanıyor, hatta daha da rahat oynanacak retail'da.. Mesela RAM'ın kaç olduğu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben bilde s1k oyun oynamam.Zati Laptop vr 512 Ram Cenrino 1.6 Ekran Karti Problem olmuoki nfsu2yi bile 1024*768de orta detayda rahatca oynayabiliom.(9600 Radeon) WoWa baslarsak baska oyun tnimam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ekran kartı mınumum ne lazım?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 256 adsl le eu da cok rahat bi sekilde oynayabilirsin. Ekran kartı olarak 64 ve üstü iyi. 128 ve 256 da lokum 64 de lokum aslında ama bazen hafif kasışlar olabiliyo..[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 6600 gt full grafikte dehşet çalışıyor oyun. (bkz: hastasıyım)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 mesela w3 u cok rahat oynuyorsam wow u da oynarmıyım laptom um warda masaustune donebılırım her an[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ne şartlarda oynuyorsun ama w3 ü =) 12 kişilik ice crown u kaldırıyorsa 2 client bile açarsın ehueu =) Şaka bir yana, 64 ekran kartı varsa, 512 ram varsa, 256 adsl varsa oynarsın. ADSL yeter, ama 128 ekran kartı ve 1gb ram çok daha iyi olur[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende 128 ekran kartı 512 ram 256 adsl 2.8 p4 işlemci var,şimdi rami 1 e yükseltsem full detaty wowu kaldırırmı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 of walla denıyım bı ama makınenın tam ozellıgını yazımda sonra soyleyın walla tam msausutu alcaktım fıkrım degısebılır p4 3.06 512 drr 64 mb ekran kartı (burası kotu ıste ) w3 ude bı yuklıyım bakıyım en hayvanı seylerde kasıyomu[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben konu baslıgının icerigiyle alakasını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben başlık özürlüyümde =) Edb sınavlarında bile komposizyon yzrken baslık yazmam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Engin2, 16 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki: şimdi us cd-keyiyle blizz formunu doldurup cd-keyi euda kullanabilirisin yalnız kullanabilmen için usda acc açmaman gelir. wow guide bölümünde artık o cdkey cevirme olayının kalktıgı yazıyor ama..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 valla sistemin yetıosa 256kb la rahat oynarsın[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar