Fuzinnes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Buradaki yetkililere duyurmuak için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Acaba bende mi sorun var anlayamadım bir türlü script dosyarı açılmıyor hepsinde aynı sorunu belirtiyor.Sayfa Görüntülenemiyor Acaba yetkili arkadaşlar bu konu ile ilgilenebilirlermi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 son eklenen scriplerde bu tur sorunvar bı sayıdan sonra eklenen scrıpler acılmıyor tam hatırlamıyorum kactan sonrasıdı genel bır sorun[signature][hline]Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz... Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 baya bir sorun var yakinda halledilir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 2 3 aydır bu sorun var yeterince yetkililere seslendik ama cwp gelmedi hiç.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kac 2-3 aydir yahu.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Halledilirse Dahada Çok İlgi Göreceğine Eminim. İsteyen Aradığını Forumlarda Değilde Script Bölümünde Arayacaktır.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Alem Ajans >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bizim kodlara erisimimiz yok, bizim elimizde degil yani. 1006 ve uzeri scriptlerde oyle bir hata var bir suredir, wasti duzelttim demisti ama yine birsey cikti sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paticik.com bölümüne bir başlık açalım ve bu konu hakkındaki bütün topiclerin linklerini verelim iyi olur işler hızlanır yada önem sırası olarak önlere geçebiliriz belki :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar