Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Joker

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

http://www.sanovaoffice.com/

Abant Black Serisi YAB 3750 PP, plastik ayak plastik kolçak: 1463 TL + KDV (%18)

Abant Black Serisi YAB 3750 00, Alüminyum ayak, alüminyum kolçak: 1610 TL + KDV (%18)

ıskonto yaparız ama.

Özellikler:

• Sırt Mesh-Oturak Kumaş/Deri
• Oturak 42 dns. Poliüretan Dökme Sünger
• Her Yöne Ayarlanabilen Kolçak
• Senkron Mekanizma
• 4 Klas Amortisör
• Ayak Ø=68 cm.
• Ayarlanabilen Başlık.
• Ayarlanabilen Oturak.
• Ayarlanabilen Bel Desteği.
Sosyal ağlarda paylaş

100 kilodan assa dusmedim hic son 5 senede. Bu 5 senenin rahat 1,5-2 sinde evden calistim, gunde 8 saati asan kullanimim cok oldu. Ha sandalye de Herman Miller, pahali baya TL’ye cevirince ama hem ergonomik olarak hem de performans olarak cok memnunum cunku mutfak sandalyesinde 10dk otursam anam belim diye iki buklum kaliyodum bu sandalyeye gecmeden once.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Benim aldigim sandalyenin 5 sene mekanizma, 12 sene de diger kisimlar icin garantisi var. Ona gore yapmistir heralde adamlar.

edit : 5 sene oldu alali, sorun yasamadim henuz.

neymis o ben de alayim.
dogru duzgun bisi almak istiyorum neyse parasi vericem help!
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Lyv said:

2 sene garanti diyorlar
yeterince ergonomik midir?

Bendeki Mirra ama artik uretilmiyor. Aeron serisi daha ust model kaliyor bendekinden, guzel o da. Fiyati da cok uygun, kuvvetle muhtemel elde kalan eski seri olmasindan kaynakli. O yuzden 2 sene olabilir garantisi.

sitesinde görmştüm bunu. en ucuz fiyat bu mudur şimdi ona göre abancam
Sosyal ağlarda paylaş

Lyv said:

Hayır vfx kasıyorum. İşim bilgisayar.

Ya sekerim ince uzun, uzayda kapladigin yer, kutlen falan az. 0.1 ton degilsin bizim gibi. Haliyle varsa bi showroom falan git bak bi, kicini rahat hissettireni sec direkt. Bu arada ayak uzatmak iyi degil. Ideal oturma yuksekligi ayaklarinin yere degdigi yukseklik. Sandalyeye belini destekleyecek sekilde oturdudunda da sandalyenin ucu ile dizinin arkasinda 2-4 parmak bosluk klmali en az.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

Tim said:

Lyv said:

2 sene garanti diyorlar

Bendeki Mirra ama artik uretilmiyor. Aeron serisi daha ust model kaliyor bendekinden, guzel o da. Fiyati da cok uygun, kuvvetle muhtemel elde kalan eski seri olmasindan kaynakli. O yuzden 2 sene olabilir garantisi.

Ben UK’deyim. Baska yerin fiyatindan haberim yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Tim said:

Lyv said:

Hayır vfx kasıyorum. İşim bilgisayar.

Ya sekerim ince uzun, uzayda kapladigin yer, kutlen falan az. 0.1 ton degilsin bizim gibi. Haliyle varsa bi showroom falan git bak bi, kicini rahat hissettireni sec direkt. Bu arada ayak uzatmak iyi degil. Ideal oturma yuksekligi ayaklarinin yere degdigi yukseklik. Sandalyeye belini destekleyecek sekilde oturdudunda da sandalyenin ucu ile dizinin arkasinda 2-4 parmak bosluk klmali en az.

Sunu dedigin iyi oldu bilmiyordum. Evden bi cikabilsem harika seyler olacak ama cikamiyorum niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

Tim said:

Lyv said:

2 sene garanti diyorlar

abi dur abanma. bu sadece headrest. o an telefondan baktigim icin hizlica farketmedim.
Fiyatlar cok fenaymis ben vazgectim dsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...