Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya çocuk oksford ingilizcesi bilio sadece sizde sinir ettiniz ya en adamlarsınız bilmionuz konuşuonuz[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 one? o ne? neo? ne o yani? :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu arada havuzda takılan bonemi bu hani kafaya takıp yüzüoz ondan mı bahsedio nukem?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beni kafadan ekle :) seni dinlemeden edemem artık nukem mac icinde mola ver azcık biz macı izlerken sen sarkıları fln secersin hah ole olsun ben izliom beraber donersin mac sonunda gene aslan dijeyimiz[hline]
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 adam sucks to be you'yu çaldı hey yarabbi onu çalacaktım ben de güya :-p süper şarkı![hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ufak topluluklarda demoktasinin gereksizligini her daim savunmuşumdur zaten. *! hışımla siteyönetim bölümüne girer *[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 :) kedi yani rtük ay neyse hos geldin[hline]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sucks to be Sam :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: arcane, 07 June 2003 03:39 tarihinde demiş ki: Sucks to be Sam :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. ayarlarla boğuşuyorum, 33k yeterse yandın sen :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kabloda sacmalıo puf bu ne[hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 İnanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum[hline]
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 öğk Pala Remzi unleashed[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ahaha adam sesli saldırı yapıcak kablosu olmayan dj olamasın ! *! sam den korkmuştur*[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 I think i'll throw up[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem sen devam et biz sana maçı anlatırız :P
fab Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Nukem mikrofonu yemeden konuşsan çok daha iyi verim alıcaksın. :)[hline]David "Fubber" Hausen
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 SoAD - Chop Suey! ,yoksa Toxicity ,yoksa I-E-A-I-A-I-O yoksa Highway Song rica edebilir miim =)[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 icq ne nukem ya diana yı çal diyecem ne diyeceksin icqnu alayım yada bilen yazsın anlatıyım..
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem sesin çok çatlamaya başladı, zar zor anlayabiliyorum bazılarını. bir de benim one çaldı mı? arada birkaç dk'lık kesintiler oldu da foruma mesaj yetiştirirken..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aslan nukem be ! yaşasın nouma yaşasın bjk ! :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 katılıyorum! aslansın nukem! taraftar yanında nouma![hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Popeye (07:50 PM) : annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya Sam nukem in icqsun ne adam ne zaman söylese cazırtı kesinti luyo gidiyor ya yok böle bişe :) Nouma hakketti atılmayı liglerden Olay sıcakken Şenes Erzik Bey le yaptığımız konferansta kendisi de bu yönde beyan vermişti
Öne çıkan mesajlar