Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anki yayın [06/06/2003]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya çocuk oksford ingilizcesi bilio sadece sizde sinir ettiniz ya en adamlarsınız bilmionuz konuşuonuz[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists
Hatun [project mayhem] ooc Cleric

Mesaj tarihi:
one? o ne? neo? ne o yani? :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
beni kafadan ekle :) seni dinlemeden edemem artık nukem
mac icinde mola ver azcık biz macı izlerken sen sarkıları fln secersin hah ole olsun ben izliom beraber donersin mac sonunda gene aslan dijeyimiz[hline]
Mesaj tarihi:
adam sucks to be you'yu çaldı hey yarabbi onu çalacaktım ben de güya :-p süper şarkı![hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
ufak topluluklarda demoktasinin gereksizligini her daim savunmuşumdur zaten.

*! hışımla siteyönetim bölümüne girer *[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Popeye (07:50 PM) :
annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe

Mesaj tarihi:
Sucks to be Sam :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 07 June 2003 03:39 tarihinde demiş ki:
Sucks to be Sam :P[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.

ayarlarla boğuşuyorum, 33k yeterse yandın sen :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
öğk Pala Remzi unleashed[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
ahaha adam sesli saldırı yapıcak

kablosu olmayan dj olamasın !
*! sam den korkmuştur*[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
I think i'll throw up[hline]Trust in my self-righteous suicide

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
SoAD - Chop Suey! ,yoksa Toxicity ,yoksa I-E-A-I-A-I-O yoksa Highway Song rica edebilir miim =)[hline]Trust in my self-righteous suicide

Benim la, Phann!

Mesaj tarihi:
nukem sesin çok çatlamaya başladı, zar zor anlayabiliyorum bazılarını.

bir de benim one çaldı mı? arada birkaç dk'lık kesintiler oldu da foruma mesaj yetiştirirken..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
aslan nukem be !
yaşasın nouma yaşasın bjk ! :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear.
Mesaj tarihi:
katılıyorum!
aslansın nukem!

taraftar yanında nouma![hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Popeye (07:50 PM) :
annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe

Mesaj tarihi:
ya Sam nukem in icqsun ne
adam ne zaman söylese cazırtı kesinti luyo gidiyor ya yok böle bişe :)

Nouma hakketti atılmayı liglerden

Olay sıcakken Şenes Erzik Bey le yaptığımız konferansta kendisi de bu yönde beyan vermişti
  • Yeni Oluştur...