Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 harbi ha saatlerimiz iki sıfır iğkiyi gösterirken felam eheuheuhe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ehe dimi dicey dediin canlı our boyle bayık bayık konuşmaz hem :p yada espri yapar arada güldürür falan ne bu yatarım uyurum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya ses devamli takilyomu yoksa bende bikac download var onlardanmi yapiyo ?[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Varış saatimiz altı sıfırbeş olup varış yerindeki hava sıcaklığı 21C olmakdadır[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oylesin oylesin[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Dj uçdu ama güzel anlatıo:)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nası gaza geldi nukem :) ama konuda haklı aynı seyi bende fark ettim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bu konusan nukem mi? heuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem pm den icq sallasana bana bakıosan buraya yada biri sallasın eski icq gitti mi nedir[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 süper süper heyecan yaptı hoş oluo ama şarkı sırasında bone gibi parazit yaparsan hoş olur:P[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: BonePART, 07 June 2003 02:41 tarihinde demiş ki: tespit yapma ulan entel kuntel misin lamn[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) Varya tam yerde bi tesbih gördüm aldım elime tam çeviricem bi baktım tespit yapma diye bi mesaj içimden arkamda birisi varmış gibi hissettim aniden[hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 07 June 2003 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 neyse ya 1 sata önceki gibi 50000 loopta dopaaaaaçççç naralarına 50 kere yeğ ederim, bastır nukem! (güzel çalıyorsun aman boeghurthu metale geçme) - destekleyen mesaj :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 radyonuz süper ama uyuyim ben sizde kafanızı dinleyin bu arada... Hoca naber?[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bone gayleri herkez sever ondan oluo o popülerlik[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ahaha nukem hoca naber ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hevın denir ona :p neyse telaffuz onemli diil şarkı onemli :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol icq sesleriniz gelio nukem efendi, kapatiniz mikrofonu sarki calarken =p *hivIn hivIn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şarkıyı keserse bi yerlerinden acımam editlerim bu bolumdeki mesajlarını kotu emellerime kullanırım, aynı şeyi şarkıya eşlik ederek mok ettiğinde we kestiinde de yaparım, we arkadan gelen haşır huşur dıt dıt dıt gibi seslerde de yaparım. kısaca yaparım.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yuru be Sly, arkandayim ben, iyisin hadi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kızdırmayın nukemi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ahha :) kim tutar arkamda athea warken hey be ben bişi istemiorum ama bi şu şarkıyı dinliim dinletiim sewdiriim millete o kadar :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bare gregorian versyonu olsaydı nukem kızdı ama ya ehehe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Chemicals between us u çalarmısın? (şu lafı demek için yatakdan kalkıp bilgisayarı açdım varya)[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem çok kırosun ! ehe koptum[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 and she's.. buying... a.. stairway.. to heaven.... tamamdır. ben yatıorum millet. siz de abartmayın uyuyun uyku güzeldir iyidir ws. stay tuned till asleep :p ulan nukem... neyse.. eheh...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar