Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aha dj mutasyon geçirdi sesi değişti[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Chemical, 07 June 2003 02:05 tarihinde demiş ki: deliyim ben bu arada benim kadar değişken bir insan görülmemişdir bisi olmaz. zor tabi ergenlik falan, gecer elbet said: Pepelek ok Mircde açıyorum ben bakalım gelen olucakmı Server: irc.doruk.net.tr port 6660-6669,7000,8888 #pepelek pepelek adini kisisel seylerin icin kullanmamani rica ediyorum. engel olamam pepelek diye kanal acmana ama acmazsan sevinirim. benim kedimin adi, sitemin adi, radyomuzun adi falan. senin kisisel bi alakan yok pepelek`le zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gene takıldı bu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 başlası almış onu bu arada ve ben onu dj ile konuşulması için felan baktım[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bone un arşivi nerde telebvole 3 şrkı sordum 3ü de yoktu =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 heyt minik kardes yayina basladi =] yuru be Zed`im beaaaaaaaaaaa, aslansin kaplansin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi adam virüs gibi geldiği yeri daıtması bir oluo cıs dokunmadan anlamaıo herşeye dokunuo bi gün b.k a basıcak ama hadi hayırlısı[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 djken ne yaparsan yap bide mirc ile uraşamazsın zaten icqdan insanla meaj atar - ben one a atıyorum ma 3ü e yoktu =) - mirce fila ngerek yok[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kim o acaba?[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tartismayin, kapismayin, susun led zeppelin dinleyin =p led zeppelin bi rulz, zed baska bi rulz seviyoruz ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gelmein üstüme üstüme eziceksiniz zaten forumlarda belli oldu sadece 3 4 kişi baba olabilicek sabra sahip:) bakın daha bana dayanamıyorsunuz[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya üff batırdım yahu. ne çalsam elimde kalıyo bi sorun çıkıyo mutlaka ühü[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 karar ver cocum =p bi beautiful disaster caliosu, sonra paint it black`e gecti, simdi led zeppelin gene ehe nedir? sizin grubunuz varken hangi sarkiyi caliodunuz ben annamadim muallakta kaldi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 off yarın ben niye gidiyorumki yaşıtım kimse olmucak ildeniz abide gelmicek orada durucam boş boş.. boş dursam iyi bide uğraşmak isteyen 1000 tane insan varmış benle yok kardeşim ben gelirsem çok büyük bi saçmalık olucak arada kaldım şimdi[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 fena diildi kralsın zed ( bone den sonra ama )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 güzel güzel şimdi ben de çalarsam hem bu şarkıları)led z.,rolling den falan) arada bg iced earth de çalarsam ben ne tür müzik çalıo olurum ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 arada kaldım napim işte hep büyük büyük insanlar minnacık bi tip komik kaçar gibime gelio... yok şimdi anlaşıcak adamda bulamıcam kalıcam orada sap gibi ondan korkuyorum sonrada kimse yi tanımıom etmiom ne yüzle gittim diye daha beter olucak[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 chemical sen de türk filmine çevirdin olayı, rinso mu kullanıyorsun nedir sorun? :) git gideceksen işte, 8-9 yaşında olsan ne farkeder ki..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Nayırr NOLAMAZ!!! AHaha Dj kapa icq nu![hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 DJ İCQ A OV SESLERİN GELİOO AHA KLAVYE SESLERİ YOLLAMA SESİ FELAN GELİOO DJJJ![hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem voice over'ı kapaaaa ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 klavye sesleri falan :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem bi eye of the tiger bekliorum bide icq sesleri felan gelio yayının hoşluğu düşüo[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 İcq seslerine yarıldım ben:) bak ya a ov ehee[hline]Make it Easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hehe bone ole deme hepsi senin gibi deneyimli mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar