Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya mysterio sen üsküdarmı okuyosun? bu arada tanrı istemezse varmı sende bone oda süper ehuehue[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zuh zuh muslum babaaa[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Glatheros, 07 June 2003 01:52 tarihinde demiş ki: ya mysterio sen üsküdarmı okuyosun? bu arada tanrı istemezse varmı sende bone oda süper ehuehue[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric mal deniz ben kağan..[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bi mirc kanalı açalım ya dj ile online konuşalım şarkı istiyelim irc.doruk.net.tr te #PatiRadyo olsun kanal birisi açsın hadi Hey dj şu an bu mesajı okuyorsan bi sinyal ver:)[hline]Make it Easy
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 k adam ol:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ehuhe cal sabaha kadar bunu nasil olsa istegimi calmiyon :P[hline]Absolute & Lonely....
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben istedim lan bul onu:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem bi eye of the tiger isterim ha lensleride gelim ben çıkarıım bone uyku tutmadı zaten bi ninnide sölerim 10dk ya ordayım istersen:P[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 glat'ın istek şarkısı da süper yahu ahaha çatlayacağım ya uykum vardı yeni kalkmış gibiyim ne eğlenceli şeymiş bu :lol: heh anneleri karıştırma seninle hesaplaşıcaz sonra 8-) annemin gençliği dedim galiba 70'lerdendi o şarkı annemin söylediğini sanmıyorum ama[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lan bugun animatrixx dvd aldım izledim manyak gzl lan kıyamıorum elimden bırakmaya :p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Eh be dj... mangal getiriom o kadar para kırdık o kadar kaynak yaptık o kadar buz dondurduk o kadar buzdolabını bozduk(iflas etti cdden) acıkdan iyi niyetli olun bana karşı [hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 07 June 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bence chemical dayak yicek yarın bu gidişle ehehe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 adam 'manyak' çalıyor ya november rain, kralsın hoca! neydi o opet pipet filan çalmayın :) ekleme: adam kaçırmadı fırsatı baktım kim yapacak ilk espriyi diye :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister [Bu mesaj Sam tarafından 07 June 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yatmadan önce bi scorpions istedik çalmadı peh pehhh..[hline]get bored.. icq: 67083813
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Glatheros, 07 June 2003 01:59 tarihinde demiş ki: bence chemical dayak yicek yarın bu gidişle ehehe [hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric onuda yaparsınız ne dim:) babam geliomuş adaya zaten sırf mangalınızı getirmek için geliyorum söz vermeseydim mangal için gerçekden gelmezdim.. esası mangalı bırakim size buzuda bırakim kömürüde verim sonra specden alırım mangalı [hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 07 June 2003 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Smashing Pumpkins, daha ne diyebilirim ki ya bu kadar güzel parçalar arka arkaya helal olsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
athea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Chemical, 07 June 2003 01:53 tarihinde demiş ki: Bi mirc kanalı açalım ya dj ile online konuşalım şarkı istiyelim irc.doruk.net.tr te #PatiRadyo olsun kanal birisi açsın hadi Hey dj şu an bu mesajı okuyorsan bi sinyal ver:)[hline]Make it Easy bu radyonun adi Paticik degil Pepelek, onu sok bi kafana once =] caniniz istiosa irc de takilabilirsiniz elbette ama pepelek radyonun official tartisma/konusma/geyik platformu bu forumlardir. irc ve benzeri platformlar bizden degildir. budur. ayrica bu radyo bi anlamda pepelek & paticik isbirligidir. bu sebeple bittabi ki official hedesi bu forumlar olucaktir. hayir, mevzu tartismaya acik degildir...
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 offf bone terminatör sandı kendini eheheh[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 he iyi ozman La napim işte minicik çocuh piknikde :) deliyim ben bu arada benim kadar değişken bir insan görülmemişdir Pepelek ok Mircde açıyorum ben bakalım gelen olucakmı Server: irc.doruk.net.tr port 6660-6669,7000,8888 #pepelek Sayın mistır dijey bu mirc olayını da sölermisiniz [hline]Make it Easy [Bu mesaj Chemical tarafından 07 June 2003 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Chemical tarafından 07 June 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Prophecy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bring me to life ....:([hline]Absolute & Lonely....
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hasta adam ne çalıon ya bi tamirci çırapı çalsaydın bare[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 asıl merak ettiğim şey sen bu abuk şarkıları nerden buluon[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zed tek parça mı çalacak yahu zaten saat 2:05 :-p bone'un arşivi de televole gibi mübarek her duruma şak diye çıkarıyor şarkıyı, takdir ettim valla :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 işallah bende büyücem Şu mirc olayını lütfen radyoda söleyin kalan #pepelek server irc.doruk.net.tr[hline]Make it Easy
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eydir eydir:P script ile açabilen varmı? mirci[hline]Make it Easy
Öne çıkan mesajlar