Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu anki yayın [06/06/2003]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"DOPAÇ BONEEEEE" diye bağıran arkadaşa:

yan odada babam uyurken doppaaaaaaaççççç naralarının odamda yankılanması iyi olmuyor :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
şu anda bone mu konuşuyor ya koptum ahahahahaahha :lol:

ben de 150000 kere dinledim süpersin ya!!!! :D[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
aslan boneeeeeeeeee!!!!
jail house rock işte budur olay!!!
ben de denemek istiyorum da 33k ile olur mu bu iş?
eheheh adam yanlış anons etti koptum ehuhuhu[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
darkwing duck!!!!
süpersin rullazsın yönetirsin sen!!!!
let's get dangerous! 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
görmeniz gerek beni kafamı fareye vura vura kırılacaktı fare ya anonsa hasta oldum! :lol:
dokuza birmiş heh ben dj olduğumda esasını anlatırım olayın :-p
süper çalıyorsun valla ama bana ithaf ettiğin parçayı tanıyamadım yahu :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
merak eden olduyda kısa açıklama: abimle ortak kullandığımız ttnet hesabının sresi dolmuş, abim açtırana kadar birkaç gün geçti..

adaşım çalıyor şimdi de, aşmışsın süpersin ya müthiş çalıyorsun hoca. bu kadar güzel radyo görmedim yani![hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi bu radyo işine hasta oldum ben yeni ses kartı alınca bende istiorum dicey felam kazaayı emerim bide mp3leri depolarım:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists
Hatun [project mayhem] ooc Cleric

Mesaj tarihi:
yatmadan önce scorpions isterim..
ii yayınlar hepinize bonepart'ın mikrofonuna klavyesine sağlık tüm paticik camiasına piknikte iyi eğlenceler bi yandan da..[hline]get bored..
Mesaj tarihi:
yanaklarım ağrıdı yahu :lol:
sandalyeden düşücem şimdi :D
hoca bu iş 33k ile olur mu sen onu söyle
bir de u2'dan bişi varsa onu çal benim için, "delisin" de iyi ama benim annemin gençliğinden, pek hitap etmiyor :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...