Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 "DOPAÇ BONEEEEE" diye bağıran arkadaşa: yan odada babam uyurken doppaaaaaaaççççç naralarının odamda yankılanması iyi olmuyor :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya bide bi sorun oldu cocugu 8 kere dinledim kim bu ? ve neden arka arkaya dinliyoruz aynı seyleri[hline]
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ahahah icq seslerinin gelisi baya bi guzeldi ancak nothing else matters icin tebrikler[hline]
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benımkıde baglanmıyo neyse ben cıkıyorum artık :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zahuazhuuh icq super .p[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şu anda bone mu konuşuyor ya koptum ahahahahaahha :lol: ben de 150000 kere dinledim süpersin ya!!!! :D[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol bone bayılcak yannız şimdi yorgunluktan :)[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oh kulaklarım bayram etti bone saolasın[hline]
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Çal meyhaneci :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur...
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beyler bi istek olayı koyun icq dışında cepten olmuo varsada sölein ehehe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aslan boneeeeeeeeee!!!! jail house rock işte budur olay!!! ben de denemek istiyorum da 33k ile olur mu bu iş? eheheh adam yanlış anons etti koptum ehuhuhu[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ben bi eye of the tiger istiorum bone mümkünmü ?:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 olsun be bone saol eheuhe[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi bone yorgunluktan ölücek ya yazık adama:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 darkwing duck!!!! süpersin rullazsın yönetirsin sen!!!! let's get dangerous! 8-)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 görmeniz gerek beni kafamı fareye vura vura kırılacaktı fare ya anonsa hasta oldum! :lol: dokuza birmiş heh ben dj olduğumda esasını anlatırım olayın :-p süper çalıyorsun valla ama bana ithaf ettiğin parçayı tanıyamadım yahu :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nightwish-walking in the air mümkünmü?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 merak eden olduyda kısa açıklama: abimle ortak kullandığımız ttnet hesabının sresi dolmuş, abim açtırana kadar birkaç gün geçti.. adaşım çalıyor şimdi de, aşmışsın süpersin ya müthiş çalıyorsun hoca. bu kadar güzel radyo görmedim yani![hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 oyun müzikleri varsa elinizde onlardan çalın bg, diablo,starcraft falan. bende var bi sürü ama yollayamıyorum icqdan kimseye[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mauahahahah samin şarkı süper[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi bu radyo işine hasta oldum ben yeni ses kartı alınca bende istiorum dicey felam kazaayı emerim bide mp3leri depolarım:)[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bone radyoyu biraz bana ver 2 ye kdr çalayım trip-hop sen de yat uyu :)[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yatmadan önce scorpions isterim.. ii yayınlar hepinize bonepart'ın mikrofonuna klavyesine sağlık tüm paticik camiasına piknikte iyi eğlenceler bi yandan da..[hline]get bored.. icq: 67083813
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 euhehuehue evet bunu istedim[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yanaklarım ağrıdı yahu :lol: sandalyeden düşücem şimdi :D hoca bu iş 33k ile olur mu sen onu söyle bir de u2'dan bişi varsa onu çal benim için, "delisin" de iyi ama benim annemin gençliğinden, pek hitap etmiyor :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Öne çıkan mesajlar