Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben yapıyorum ma mikrofonu kaybetmişim programda yarında bone yayına gir dedi daldık hadi bakalım şimdiki Black Sabbath - Sabbra Cadabra[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sonra white stripes - fell in love with a girl we deneme sürüşü biter...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hadi kolaygelsin[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 güzel giriş yaptın hadin bakem:p sinergy - bitch is back varmı ?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bu deneme sürüşüydü esas şov yarın 9-10 arası jingle güme gitti sanırım başta yarın düzgün çalarım.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kesiliyo bende yayın arada bi , hatta şu anda yok :)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b]
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Aynen bendede oyle 30 saniyelik bir kismi buffer yapip yapip koyuyor onume winamp[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bende de kesik, nukem konuşuyordu kesildi kaldı öyle.. bir de nedense inanılmaz ağırlaştı benim makine bu radyo hedesi açıkken, çok kıllandım..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 buffer sux :) berk bide konusmaya hızlı gırdın toparlayamadın sanırım yavasladın ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konusan berk miydi nukem mi? oda karisti simdi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hasan cihat orter - flirting shodows calarmısın?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ben değildim yahu ben konuşmadım yarın möikrafonu gidip alıcam ben 2 şarkı bi jingle çaldım çıktım =) o nukemdi ben yarın konuşlucam esas[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yahu şimdi yeniden bağlandım deminki şarkı ve nukem'in konuşması aynen tekrar oynadı ve gene takıldı kaldı hayret bişi..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya bi terslik var yada bisi denenio[hline]
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Deneme kısmı tabi ondan olur böyle şeyler herkesi yarı 9-109 arası bekliyorum ona göre[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 düzeldi sanırsam , portishead çalıo şimdi?[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 programın adı ne olcak onuda ayarla barıde tam havaya gir :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Berk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Benimkini adı Ortaya Karışık dur arkdaşı arayayım bana düzgün jingle yapsın =][hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 portishead rulz.. kim çalıo yaw acabaa :))[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer Click to see my playlist...
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Black rose immortal :rock: kim caliyorsa saygilar efem...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 püff şu son şarkıda sesi kısmak durumunda kaldım, kimse alınmasın işte zevk meselesi :-p[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Qui Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Buna müzik diyenin müzik zevkini şiddetle kınıyorum.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 scorpions çalın oh işte negzel yaf.. mesaj yetiştireceğim diye de habire de kesiliyor yayın bende ya da loop ediyor bu alooovvvvvv! diyen kim yahu? :lol:[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Scorpions'u çalan bendim test amaçlı girdim ancak o garip garip konuşan kişi ben değilim söyleyeyim kim olduğunu da bilmiyorum =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Öne çıkan mesajlar