Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 2 hafta süren finallerim vardı 2 hafta bpyunca her gün gece de 4 - 5 tane nescafe 3 ü 1 arada devirdim uyumak istemiyordum zaten çalışmak için neyse sabah 8 de yatıp öğlen 12 de kalkmaya alıştım 2 hafta boyunca. ve kendimi çok programladım ulan şu finallerim bitince çok rahatlıcam azına s.cıcam dünyanın dedim ve şimdi evimdeyim istanbulda ama günde 3 saat uyuyabiliyorum uyku girmiyor gözüme sabah 7 de yattım 10:20 de kalktım ne yapabilirim uyku ilaçı veya sakinleştirici kullanıcam 1-2 gün.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bigün kas kendini, uyuma hiç gündüz, ertesi gün saat 22.00 civarında yat, birşeyciğin kalmaz =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ya kafein tüketme artık, öle ilaç milaç olma bekle düzelir... sabah 7 de yatarsan böle sabah olmaya yakın uyanabilrsin tabi normal insan gibi bi saatte uyu ki, düzgün uykunu al.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Zamanla geçer ya ilaç milaç almanı kesinlikle önermiyorum.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bir de, uyku ilacı veya sakinleştirici kullanırsan, zaten uyku problemin var onlarsız uyuyamaz hale gelirsin abi. Bir doktora danışmadan ilaca başvurma sakın[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 10:27 tarihinde demiş ki: bigün kas kendini, uyuma hiç gündüz, ertesi gün saat 22.00 civarında yat, birşeyciğin kalmaz =) +1 en dogru yontem bu duzene girmek icin ben hep oyle yapardim tabiki sinavlardan degil lanet mmorpg lerden dolayi duzenim bozuluyodu :D[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Pent ozamanda yattımı kalkamaz bir 3 ay lol[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 doktora gözük[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 10:27 tarihinde demiş ki: bigün kas kendini, uyuma hiç gündüz, ertesi gün saat 22.00 civarında yat, birşeyciğin kalmaz =) 3 gündür böyleyim be pent evdekiler şaşırdı hap alalım sana diyorlar komşu geliyor sana sakinleştirici verelim diyor[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben uyuyorum da noluyor günün yarısı gidiyor boşa. bir de titreyip ağlayarak uyanıyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Head, 17 Ocak 2005 10:57 tarihinde demiş ki: bir de titreyip ağlayarak uyanıyorum Ohe bu nasıl oluyor ?[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o niye head?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ne bileyim sinir sistemi diye bir şey kalmadı ya. kafamda çok şey var , kesip atmam lazım bu yüzden bursa'ya gidiyorum bir kaç günlüğüne. internetten felan uzak duracağım tamamen. öle yani. pf[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bende finallerden cıktım son 2 gün uyumadım sabahladım aksam zift kahvesi içiyordum süt fln şeker vb yok sırf su ama 1.5 yemek kaşıgı dolusu kahveyi kupaya koyuyordum ve halile hiç uyku fln yok ist ye geldim aksam oturuyorum pc basında yani yataga uzanıp uyumaya calısmasam daha uyumazdım yatıcan uyucan baska yolu yok öle uyuyamıyorum bıdı bıdı boş işler[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Penthesilea, 17 Ocak 2005 10:27 tarihinde demiş ki: bigün kas kendini, uyuma hiç gündüz, ertesi gün saat 22.00 civarında yat, birşeyciğin kalmaz =) +1 [signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum [Bu mesaj eraygnr tarafından 17 Ocak 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yok abi uyku kaçtımı bunun çaresi olmuyo bende de bu şekilde çoğu zaman 2 de yatıyorum sabaha kadar uyku yok en iyi ihtimalle 2 saat sonra uyuyodum. Son 3 4 gündür şarap var ewde demleniyorum az bişey biraz sonra uykum geliyo 9 da fln yatıyorum ehueh[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Ben gündüz vakti uyuyup geceleri geziniyorum Güneş ışığı gözlerimi yakmaya başladı artık beah[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 benim ev arkadaşım böyle 24 saat uyumuyor sondaki gün 24 saat uyuyor. zombi gibi[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Valla bende uyku düzeni darmaduman oldu bu gece uyumadım, saat 5'e kadar da uyumamam lazım, hayırlısı artık...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu finaller yıpratıyor adamı. Benim de böyle oldu bi ara da böylesi dokunmuyordu.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Herzama gece uykusu en güzelidir öle sabah yatarsan 3-4 saat uyuyup kalkarsın gece uykusu uyu..[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ben de uyuyamıyorum yaf.. dünden beri ayaktayım, yorgunum ve uykum var ancak yatamadım bi türlü.. berbat bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Cumartesi şehirdışına çıktım. Cumartesi sabahladık.. Pazar sabahladım ve saat 6:15 arabasıyla istanbula gelip direk işe gittim eve uğramadan. Boyle berbat bir haldeyim şu an..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bi doktora falan danış...yoksa komuşuyla falan olacak işler diil... sağlığın söz konusu..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 n'yap bilio musun? Butun Gun Kos. Eve dondugun zamam ister istemez uyursun... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar