senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 inş. istanbulda nereye binion yalnız bisiklete istanbula geldiğimden beri bisiklet hayatım bitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hayal kuruyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yenikapı-yeşilköy sahil yolunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 o olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 gerçi bisikltten bir scarface im bir de iç kanamadan dalak aldırtan kazam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 eyw ankara'da nerede biniyordun ben kiralamay bile cesaret edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 heryerde ankaranın güzelliği orda en sevidiğim rotalar ankara - eskişehir (max polatlı'nın 50km kadar ilersine gittim) ankara - beypazarı bunun dışında konya yolundan gölbaşına yardır veya incek yolundan eymire git. milyon tane rota var ankarada, bir de inişli çıkışlı olduğundan (beypazarına giderken ayşanti yokuşu 1190 rakımlı) çok ta keyifli. bu arada ankara da cesaret edemediysen istanbulda nasıl bineceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 otoyolda binmek daha tehlikeli değil mi kaldırım ara sokak kullanma imkanı daha fazla istanbulda bir de yenikapıya yakın sayılır ev zaten sahil komple kaldırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Gittin mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 forgiver said: otoyolda binmek daha tehlikeli değil mi kaldırım ara sokak kullanma imkanı daha fazla istanbulda bir de yenikapıya yakın sayılır ev zaten sahil komple kaldırım kaldırımda bisiklet kullanamazsın abi saatte 35 - 40km ile gideceksin yolda kullanmak zorundaısın. otoyol konusunda, ankarada tehllikeli değil ama istanbulda çok tehlikeli. Normalde gözü kara adamımdır ama istanbulda kulanmaya ben bile cesaret edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 son 2 sayfa intihar mesaji gibi, istanbula gidip bisiklete binecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ankarada taksimi var ne bilsin kaldirima cikip yayalara korna calan taksici var lan memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 wastyrx said: Gittin mi lan? taşınma işleri -- ya bisiklet yarışı yapmıycam ki pedal çevircez işte sahil şeridi buna uygun oraya ulaşmak biraz tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ankara'da kızılayda roller blade yapma deliliğinde bulunduydum da, istanbul'da bisliklet daha tehlikeli ya dashjkdhdkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 iyi ya basket oynarım ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar