oldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Mart Ayında vizesiz olan bir ülkeye 10 günlük tatile gitmek istiyorum.Gittim gezdim güzel diyebileceginiz nereler vardır.7 saatden fazla ucak ile ucamam -bu durumda uzak asya amerika faln iptal oluyor- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 kısa uçak uçuşu diyosan kiev mesela iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mart ayında donarım oralarda diye dusundum.Bosna hersek-karadag faln gibi yerleri dusunuyorum oralarada vize yok diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Aktarma yaparım dersen Tayland-Kamboçya öneririm. Çünkü İstanbul-Tayland 12 saat. İklimi iyi, yağışlar tam başlamamış olur, sıcaklık da seni bunaltmaz. Yok aktarma yapmam, ille de Avrupa'ya gideceğim dersen Mart için Barselona olabilir. Ama denize giremezsin tabiki. Denize girmesem de olur diyorsan Güney Fransa - Güney İspanya da süper olabilir. Portekiz de hoş olabilir o da 5 saat falan uçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Fas'a git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Portekize gitmek istiyorum ya hem güzel hem uygun diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Fas makul tavsiye. essouira, marrakesh, casablanca, rabat, meknes, fez, tanca, şefşaun 10 günde anca gezersin hem. portekiz de avrupa'nın en underrated ülkesi olabilir. gidin gezin. hem ucuz hem kendine özgü hem de turistik pazarlama olayları yok roma,paris falan gibi. neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 http://www.delusional-daily-news.com/wp-content/images//2012/03/afghanistan_attacks2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 vizesiz giriş için bozna karadağ falan paklar bu arada, macaristan da olaiblir onlarla vişze durumumuz ne hatırlayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 ivy said: Aktarma yaparım dersen Tayland-Kamboçya öneririm. Çünkü İstanbul-Tayland 12 saat. İklimi iyi, yağışlar tam başlamamış olur, sıcaklık da seni bunaltmaz. Yok aktarma yapmam, ille de Avrupa'ya gideceğim dersen Mart için Barselona olabilir. Ama denize giremezsin tabiki. Denize girmesem de olur diyorsan Güney Fransa - Güney İspanya da süper olabilir. Portekiz de hoş olabilir o da 5 saat falan uçakla. vizesiz demiş bacım OP'a hitaben. Marakesh ve Casablanca iyi olur. Hem otantik hem modern sayılabilir. Tavsşye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar