chrome Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben arıyorum o zaman bankayı. çok sağolun ya. i <3 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Laorx said: Jaegerjaquez said: 120 dolara ne çiçeği ya http://cansucicek.com.tr/foto.galeri/Palmiye.-.Dis.Mekan/Dis_Mekan_Palmiye_009.jpg bi bilgi vereyim yetişkin o boyda bi palmiye baya 5-10bin tl arası gidiyo hatta daha pahalı bile oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2 said: chrome said: nasıl ya. dün gitti para. 24 saat geçmedi daha. alabiliyor muyuz geri? bankayı ara ben bunu yapmadım diyorsun okadar bu da bir yöntem ama chargeback'e itiraz edip, "biz dolandırıcı değiliz çiçek yolladık" diyip, chargeback iptali yaptırmaya çalışabileceklerinden detay anlatmak iyi olabilir. diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 eğer gerçekten scam larda öyle bir itirazda edemezler kanıt gerekir çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 itiraz; yüzyüze veya telefonda olamıyor. form doldurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 üstüne az daha koyup moskovaya bilet alaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Goering said: itiraz; yüzyüze veya telefonda olamıyor. form doldurman lazım. ben telefonla yapıyorum o hesap kesim yapıldıktan sonraki itirazlar için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kız gerçek mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 YKB sadece form ile yapıyor. belki $ limiti vardır, benimki +$500'dü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 onun için bu tarz jestleri yapmaya başlamadan önce karşı tarafın kankaları ile aramızı sıkı tutuyoruz. işe yaramış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sanssizsansli said: bi paket malbuşa tav oluyolar diye duyduydum, niye çiçek falan kastın ki. ehehehe,garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar