Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 alkol yok gıdım evde damarlarım kaynıyo walla, sigara da yok, tütün var, saracak kağıt yok ne cenabet adamım lan ben[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ayriyetten bugun arkada$im Absolut (sek) ile Bira'yi kari$tirdi, once igrenc olacagini sanip icmemi$tim, ama alip ictigimde fena olmadigini gordum.. denemenizi tavsiye ederim.. su gibi icilebiliyo..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Anti_Teacher.. sen tam benim kafandansin, gel senle bir gun Meyhane turu duzenleyelim, $ole bir kac alkolik daha toplayip :)[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 masrafsız sarhoş olmak nedir be alacan bi tepsi kalite midye dolma biraları stokla alemci iyi içen arklarla sabaha kadar iç[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oh oh.. midye'yide kattin. saygimi kazandin.. yok yok.. kesin icmemiz lazim senle bir ara :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 para yok hoca karneyi verdim eve kilitlediler 7 zayıf maşallah[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evden çıkamıyozki, ulan ben bugünlere düşecek adammıydım bre[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Valla biz batak oynarken parti basina bi bardak su icioruz ve oyun bitince iki gün boyunca mide kramplarla mücadele ediyor aynı şekilde bira bi bardak shot denedik gayet güzel sarhoş olunuor hemde sıkılmadan hemde muhabbetiyle oyunuyla hoş bir şekilde alkol alabilioruz ewt *hic* koz ver abi maçadan al *hic* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ahaha, durumlari atlattiktan sonra bana ula$, ciddi ciddi..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 içelim güzelleşelim wiski soda limon puro herşeye varım ben[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bunu gerçekten ucuza kafa olmak istiyorsanız deneyin de yine hiç ama hiç tavsiye etmem, denemeniz de tavsiye edilmez sağlam kafa yapıyor. Malzemeler Taze sıktığınız limon suyu Bir miktar toz şeker Tercihen Tekel olmayan vodka / cin Çok olmamakla birlikte cüzzi miktar tuz (2 tutam toplamda) [şırınga veya tecrübeliyseniz KAMIŞ] ateş kaynağı Şekerin tamamının üzerine limon damlatılır (az ancak yeterli miktarda, sulandırmasın. 2- Bir metal kaşıktaki şeker (büyük bir metal kaşık tabii) ateşe tutmak suretiyle ısıtılır / eritilir 3- Şeker pembeleşir ve tamamı bir kaba konur 4- Şeker bir-iki bardak kadar vodkaya dökülür 5- Uzun ancak yeterli bir süre karıştırılır 6- Karışım limonlara Kamış veya Şırınga vasıtasıyla doldurulur 7- limonlar kokteyl şeklinde enine kesilip yenilir ** afiyet olsun =) **[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 turkiye'de kaliteli puro pek yok, tekellerde 6 milyona 5'li purolar var (sweet) ama o kadar zevk vermiyo.. havana purolari mukemmel oluyo nadir olarak satan adam bulabiliyorsun, arkada$imin babasi kuba tatilinde almi$, onlardan birini ictim. mukemmel..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: reampage, 17 Ocak 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Valla biz batak oynarken parti basina bi bardak su icioruz ve oyun bitince iki gün boyunca mide kramplarla mücadele ediyor aynı şekilde bira bi bardak shot denedik gayet güzel sarhoş olunuor hemde sıkılmadan hemde muhabbetiyle oyunuyla hoş bir şekilde alkol alabilioruz ewt *hic* koz ver abi maçadan al *hic* öyle yavaş olur 4-5 kişi blackjacke sar her el kazanan ya da kaybeden onuda siz belirleyin wiski shot çeksin bünyeyi dağıtsın[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Goering, 17 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Bunu gerçekten ucuza kafa olmak istiyorsanız deneyin de yine hiç ama hiç tavsiye etmem, denemeniz de tavsiye edilmez sağlam kafa yapıyor. Malzemeler Taze sıktığınız limon suyu Bir miktar toz şeker Tercihen Tekel olmayan vodka / cin Çok olmamakla birlikte cüzzi miktar tuz (2 tutam toplamda) [şırınga veya tecrübeliyseniz KAMIŞ] ateş kaynağı Şekerin tamamının üzerine limon damlatılır (az ancak yeterli miktarda, sulandırmasın. 2- Bir metal kaşıktaki şeker (büyük bir metal kaşık tabii) ateşe tutmak suretiyle ısıtılır / eritilir 3- Şeker pembeleşir ve tamamı bir kaba konur 4- Şeker bir-iki bardak kadar vodkaya dökülür 5- Uzun ancak yeterli bir süre karıştırılır 6- Karışım limonlara Kamış veya Şırınga vasıtasıyla doldurulur 7- limonlar kokteyl şeklinde enine kesilip yenilir ** afiyet olsun =) ** Şırınga ve ateş kaynağı oldumu zaten direk eroin akla gelio be kardeşim bu dediklerinde bi zahmet kafa yapar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 havana (yada habana) manyak bir meret kutusu 60$ ama bizim pedere hediye gelmişti bikaç tane onlardan tattım hastasıyım walla[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Whisky, shot cekmek super bi$i.. Yeterki ceza olarak onu versinler adama zevkle yaparim.. gerci en son arkada$in dogum gununde, 1lt'lik Ballentines'i "bana bi$i olmaz" mantigi ile arka arkaya shot'larla icmi$tim ve fiyasko olarak eve beni zar zor biraktiklarinda, uyumam.. ve kalkip ilk defa istek di$i bir $ekilde odamin her tarafina kusmam olmu$tu.. $unu anladim ki: "viskinin adabi bi farkliymi$"..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 01:15 tarihinde demiş ki: said: reampage, 17 Ocak 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Valla biz batak oynarken parti basina bi bardak su icioruz ve oyun bitince iki gün boyunca mide kramplarla mücadele ediyor aynı şekilde bira bi bardak shot denedik gayet güzel sarhoş olunuor hemde sıkılmadan hemde muhabbetiyle oyunuyla hoş bir şekilde alkol alabilioruz ewt *hic* koz ver abi maçadan al *hic* öyle yavaş olur 4-5 kişi blackjacke sar her el kazanan ya da kaybeden onuda siz belirleyin wiski shot çeksin bünyeyi dağıtsın Tabiki o zaman belli bi yerden sonra oyunun anlamı kalmaz tequilla ile denemek istiorum ben o da süper koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 onun yerine asprin çekin burundan kardeşim şırınga ateş uraşmayın :D :D :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yok, o kadar pahali degil Havana Puro'lari.. Turkiye yada ba$ka bir ulkeden aldiysan oyle olabilir, ama Kuba'dan 20$'a aldigini solemisti bana..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kardeşim ben her el kaybedicem getirin wiski şişelerini yanıbaşıma :D replikleri çoğalır walla[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 01:18 tarihinde demiş ki: onun yerine asprin çekin burundan kardeşim şırınga ateş uraşmayın :D :D :D Aspirin yalan abi birayada kırdım burundan cektim yine yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Iskoc'larin Viskilerine.. Rus'larin Votkalarina.. Fransiz'larin $araplarina.. Alman'larin biralarina.. tapiyorum karde$im!..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 küba ayrı bir alem zaten kübaya yerleşicem tütün tarlası satın alacam :P[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Havana zaten direk Puro'nun Anavatani, ilerde bir gun gitmek kismet olursa, oradan param yettigince kutu kutu puro almayi dusunuyorum :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tap kardeşim![signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar