Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kolay ve masrafsız sarhoş olma yöntemleri.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

said:
Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
şinciii, şarabı yemek kaşığına koyuyoruz, bir tane küp şeker atıp ocakta kaşığı kaynatıyoruz, iki dakka bekleyip üstüne buz, şarap ilave edip bardakta yanında taze kaşarla servis ediyoruz, kafaları çekiyoruz sora, hede seni seviyorum, hödö sana aşığım diyoruz :P

ilgimi çektii [signature][hline]a death defying root...
Msn epokim2 | hotmail
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne yaman celi$ki? :) Nescafe ile Kanyak icilir mi be? Kanyak zaten adami cayir cayir yakar, bide Nescafe icersen baca gibi olursun.. gecenlerde Yunan Kanyagi gecti elime, bizim Tekel Kanyagindan daha beter.. bi kucuk $i$e ictikten sonra (ki bayagi bi zorlandim cikolata ile icmeme ragmen cok igrenc bi tadi vardi) sabaha kadar cayir cayir yaniyodum, buz gibi sogukta evde boxer'la gezmeye ba$ladim..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

hah bi de

ilk duyduunuzda irenç olur diceiniz deniyince tapicağiniz etkisini görünce yere yığılacağınız içki kombosu :D

SÜT + TEKEL MUZ LİKÖRÜ
ilginç ve güzel bi tadı var... bi şişesi 4 kişinin kafasını hoş yapmaya yetti :) tek başına içersen sarhoş eder 10 milyona fln gelio :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

rakı demeyin bana aylardır çilingir sofrasına açım, sömestr mömestr evden çıkarmıyolar karne kötüymüş aragazı aldığım gibi kaçacam en yakın çilingir sofrası ortamına, karne günü de kafaları çekicez bira alıp tekel bayiide rakı kırılmış kokuyu çekiyorum beş dakka dursaydık diyorum böyle öffff damarlarım azdı[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

bir çay bardağı rakı, çay kaşığı ile içilmeye çalışılır, yarısına gelmeden sandalyeden düşülür.

alkol en hızlı dil altından kana karıştığı ve beyne ulaştığı için etkisi kesindir ve aşırı başağrısına sebep olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 17 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
bir çay bardağı rakı, çay kaşığı ile içilmeye çalışılır, yarısına gelmeden sandalyeden düşülür.

alkol en hızlı dil altından kana karıştığı ve beyne ulaştığı için etkisi kesindir ve aşırı başağrısına sebep olur.

başağrım rakıdan olsun!kurban olam onun yapacağı başağrısına![signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

Raki sofrasi bi ayri oluyor be, mezeler'le bole 8-9. kat bir evden manzaraya kar$i arkada$ ortaminda iciceksin o zaman bir ayri oluyor, hele ki deniz manzarali bir evdeysen, tadindan yenmiyo.. i$te o zaman geceler bitmek bilmiyo.. sabaha kadar.. bide icki sofrasi muzikleri olucak oyle slow saglam.. hele ki benim bile dinledigim bir $arki var ki her raki soframda bu $arkiyi dinlerim, arif susam - sabaha kadar (raki sofrasinda rap map unuturum ben, fasil, ney muzikleri tercihimdir fazla arabeske kacmadikca :p)

"anilarla doldu ta$ti bo$ odam
andikca kanadi icimde yaram
bir hayalin vardi, birde sigaram
seni ictim durdum sabaha kadar"...[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

rakı sofrası dediğin böyle denize bakan çardak mardak ağaçlık çayır çimen yerde teybi de koyacan fasıl masıl zart zurt işte damar müziği, mezeler böyle sıra sıra öfff meze özledim kalite sigara da alacan gel keyfim gel, hele kavun atacan bi ağzına, bi ekmek banacan tonbalığı suyuna, amerikan salatası sürecen ekmeğe, yeşik çizik zeytin felan olacak kekikli zeytinyağlı fln off sadece o rakı sofrasıyla yaşarım tüm gün yemek yemesem[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

tek likörü fenadır ama yine nanesi kR4L

siz BOL'S deneyin özellikle
bols kiwi
bols ananas

kokteyllerle süper oluyor

BOLS ANANAS + Tamek ELMA + Finlandia VODKA (tercihen GORDONS GIN) + REDBULL

tabii baya pahalı =)

redbull = 5 ytl
bols = 40 ytl
vodka = 40-45 ytl
redbull = 4-5 ytl
tamek elma = 2,5 ytl

yok çok kişi kafa olsun derseniz 1 tane daha elma suyu veya ananas suyu alın 2 red bull boşaltın ve 1 şişe daha içki kullanın...

SONUÇ=

tadı şeker gibi hmm haribo şeker gibi iyi ayarlarsanız alkol tadı gelmez
kokteyl olmasının ana fikri bu

NOT: çok fena çarpar çünkü asitsiz.
NOT2: [b]GAZI kaçırılmış veya GAZI kaçırılmamış ULUDAĞ gazoz farklı tatlar verir kokteyle (tercihen gazı kaçırılmış)
NOT3: 5 kişi rahat kafa olur bu kokteylle, tecrübeli ellerde ZEVK - KAFA olma oranı artar...

Sevgiler, saygılar afiyet şeker bal olsun =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

içki sağlığa zaralıdır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...