SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ah be acayip merak ettim karpuzda yokki bu mevsimde[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: şinciii, şarabı yemek kaşığına koyuyoruz, bir tane küp şeker atıp ocakta kaşığı kaynatıyoruz, iki dakka bekleyip üstüne buz, şarap ilave edip bardakta yanında taze kaşarla servis ediyoruz, kafaları çekiyoruz sora, hede seni seviyorum, hödö sana aşığım diyoruz :P ilgimi çektii [signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yarım bardak vodka üstüne bol şekerli meyve suyu + 2-3 kaşık toz şeker... (bkz: nightfucker)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 $ekerli mevye suyu ve ustune bide o kadar toz $eker koyarsan, Votka'nin tadini kacirirsin.. bi zevk vermez ama.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her türlü kokteyl cin ile daha iyi olur votkadan..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Votka ile Bloody Mary kokteyl'i manyak oluyor aslinda.. cok enteresan kokteyl'lerden biri olsada a$iri ho$uma gidiyo.. bir nevi domatez suyu ama :p[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 nescafe+tekel kanyak :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu ne yaman celi$ki? :) Nescafe ile Kanyak icilir mi be? Kanyak zaten adami cayir cayir yakar, bide Nescafe icersen baca gibi olursun.. gecenlerde Yunan Kanyagi gecti elime, bizim Tekel Kanyagindan daha beter.. bi kucuk $i$e ictikten sonra (ki bayagi bi zorlandim cikolata ile icmeme ragmen cok igrenc bi tadi vardi) sabaha kadar cayir cayir yaniyodum, buz gibi sogukta evde boxer'la gezmeye ba$ladim..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sabah kahvaltısı ile işyeri ortamına ideal walla :D (tabii bizim işyerimiz lise oluyor o ayrı :D) dedemiz de kanyakla açarmış kahvaltıyı ona çekmişiz :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 benim dedelerimde raki ile acarmi$ bak :p, Dmx @ 1940s:[signature][hline]a.k.a Drunken[Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hah bi de ilk duyduunuzda irenç olur diceiniz deniyince tapicağiniz etkisini görünce yere yığılacağınız içki kombosu :D SÜT + TEKEL MUZ LİKÖRÜ ilginç ve güzel bi tadı var... bi şişesi 4 kişinin kafasını hoş yapmaya yetti :) tek başına içersen sarhoş eder 10 milyona fln gelio :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rakı demeyin bana aylardır çilingir sofrasına açım, sömestr mömestr evden çıkarmıyolar karne kötüymüş aragazı aldığım gibi kaçacam en yakın çilingir sofrası ortamına, karne günü de kafaları çekicez bira alıp tekel bayiide rakı kırılmış kokuyu çekiyorum beş dakka dursaydık diyorum böyle öffff damarlarım azdı[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sut + Tekel Muz Likoru denedim daha once, gercekten cok guzel oluyor, Likor yanli$ hatirlamiyorsam 6 milyondu kucukleri, ama 1 $i$e ile 4 ki$inin kafasini guzel yapmasi biraz zor.. :) ben tek ba$ima 2 $i$esini icerim onun :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bir çay bardağı rakı, çay kaşığı ile içilmeye çalışılır, yarısına gelmeden sandalyeden düşülür. alkol en hızlı dil altından kana karıştığı ve beyne ulaştığı için etkisi kesindir ve aşırı başağrısına sebep olur.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 likör hiç demeyin sevmem etmem :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Mum_Chamber, 17 Ocak 2005 00:57 tarihinde demiş ki: bir çay bardağı rakı, çay kaşığı ile içilmeye çalışılır, yarısına gelmeden sandalyeden düşülür. alkol en hızlı dil altından kana karıştığı ve beyne ulaştığı için etkisi kesindir ve aşırı başağrısına sebep olur. başağrım rakıdan olsun!kurban olam onun yapacağı başağrısına![signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Raki sofrasi bi ayri oluyor be, mezeler'le bole 8-9. kat bir evden manzaraya kar$i arkada$ ortaminda iciceksin o zaman bir ayri oluyor, hele ki deniz manzarali bir evdeysen, tadindan yenmiyo.. i$te o zaman geceler bitmek bilmiyo.. sabaha kadar.. bide icki sofrasi muzikleri olucak oyle slow saglam.. hele ki benim bile dinledigim bir $arki var ki her raki soframda bu $arkiyi dinlerim, arif susam - sabaha kadar (raki sofrasinda rap map unuturum ben, fasil, ney muzikleri tercihimdir fazla arabeske kacmadikca :p) "anilarla doldu ta$ti bo$ odam andikca kanadi icimde yaram bir hayalin vardi, birde sigaram seni ictim durdum sabaha kadar"...[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rakı sofrası dediğin böyle denize bakan çardak mardak ağaçlık çayır çimen yerde teybi de koyacan fasıl masıl zart zurt işte damar müziği, mezeler böyle sıra sıra öfff meze özledim kalite sigara da alacan gel keyfim gel, hele kavun atacan bi ağzına, bi ekmek banacan tonbalığı suyuna, amerikan salatası sürecen ekmeğe, yeşik çizik zeytin felan olacak kekikli zeytinyağlı fln off sadece o rakı sofrasıyla yaşarım tüm gün yemek yemesem[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tek likörü fenadır ama yine nanesi kR4L siz BOL'S deneyin özellikle bols kiwi bols ananas kokteyllerle süper oluyor BOLS ANANAS + Tamek ELMA + Finlandia VODKA (tercihen GORDONS GIN) + REDBULL tabii baya pahalı =) redbull = 5 ytl bols = 40 ytl vodka = 40-45 ytl redbull = 4-5 ytl tamek elma = 2,5 ytl yok çok kişi kafa olsun derseniz 1 tane daha elma suyu veya ananas suyu alın 2 red bull boşaltın ve 1 şişe daha içki kullanın... SONUÇ= tadı şeker gibi hmm haribo şeker gibi iyi ayarlarsanız alkol tadı gelmez kokteyl olmasının ana fikri bu NOT: çok fena çarpar çünkü asitsiz. NOT2: [b]GAZI kaçırılmış veya GAZI kaçırılmamış ULUDAĞ gazoz farklı tatlar verir kokteyle (tercihen gazı kaçırılmış) NOT3: 5 kişi rahat kafa olur bu kokteylle, tecrübeli ellerde ZEVK - KAFA olma oranı artar... Sevgiler, saygılar afiyet şeker bal olsun =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ulan gece gece canimi cektirdin.. evde rakida yok en son altinba$'i bitirdim.. tekel'de yok bu saatte acik.. hay be :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 üstüste iç kırmızı tuborgu bak ne güzel kafayı buluyon[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 içki sağlığa zaralıdır :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Tekel vodka. Ama içmedim, içmem de Absolut dururken =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Finlandia Cin'in LIME versiyonunu özellikle deneyin... kokteyl 2 malibu + kahve + kahlua kahve likörü zevk için içilir fazla sevilirsi çok içilir, güzel de kafa yapar... NOT: yine baya pahalıdır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Icki tum kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar