Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i need master...

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

Jedi Academy oyununu bilirsiniz arkadaşlar orda şimdi ben 1.1 patchiyle yabancı serverlarda oynuyorum falan filanda benim bir Master a ihtiyacım var Dark Side olarak ve kılıç kullanmasını iyi öğretecek kişi kılıcım ise single olanlardan çift filan değil ondan gerçekten bu oyunu hala oynayan ve bana iyi eğitim verecek olan varsa lütfen burdan veya pm den ulaşsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Burası SWG bölümü ama, Star Wars bölümü değil. Sadece Galaxies için bu bölüm.

PC Oyunları bölümüne şutlardım bu topici, ama gel gör ki alan yetkim yok ühüh =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

ben olabilirim..gerçi bırakalı yıllar oldu ama biraz oynarsam ısınırım..zamanında azmı oynardık..sabah akşam 7 gün..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 15 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
Burası SWG bölümü ama, Star Wars bölümü değil. Sadece Galaxies için bu bölüm.

PC Oyunları bölümüne şutlardım bu topici, ama gel gör ki alan yetkim yok ühüh =)

bu arada penth bence burası daha uygun oraya atılsa bile ilgi cekmezdi ama burda bunu okuyan patilerin cogunun az cok jedi academyi oynamıslgı vardır oraya atsn bırak jediyi gel hl2 oynaılaım felan derler[signature][hline]:tebrikz:
WoW:Malice Humanrogue
Uo:Nemedia Malice
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

ben dark sidedayım zaten..single kullanırım sadece..yanlız benim bilgiler jk2den kalma..buna ada alışmam lazım[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ooo millet "Akademi" ye dönüyor. Bende ısınayım bakayim. Kim çekirge kim usta görürüz o zaman:D[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...