Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 kedimin kulağında 2 tane küçük leke görüdüm. kahverengi ve tüysüz gibi gözüküyor o lekelerin bulunduğu alan. yarın veterinere götürücem ama kedide hardcore endişelenmem gereken birşey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 belirtiyim kulağın içinde değil üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Pislik birikmiştir yumuşaksa kopar elinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 abi yok. kulağının üstünde resmen leke var. çok endişeleyim, mal gibi şu sıralar param yok diye markete maması -bonnie- aldım. onla idare ediyordu biraz. o mu yaptı acaba ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 leke mi kellik mi? kellikse mantar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tüyler üstünden geçiyor ama tüy var mı göremiyorum. zaten baktırmıyor vınlıyor direk. yarın veterinere götürünce tekrar yazarım buraya. benle aynı sorunu paylaşır birisi vs yardımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben olabilir, kedilerde de oluyor kulakta falan öyle, böcek sinek vb ısırmış olabilir, dışarı gidiyorsa başka kedi ısırmış olabilir, tırnakları çok keskinse kaşınırken kendini çizmiştir, mama alerji yapmış olabilir ama bunun kulakta olduğunu görmedim vücutta oluyor genelde. tüysüzleşme varsa mantar, uyuz başlangıcı olabilir ama full-time ev kedisiyse çok zor. yemek yapılırken ayak altındaysa sıcak yağ/su falan sıcramış olabilir elektrik sobası varsa ucundan dokunmuş olabilir vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şimdi abi tırnakları çok keskin. kestirmedim tırnaklarını uzun süredir. ben almaya çalıştığımda da dayak yiyorum ve boşveriyorum. yemek altında dolaşıyor ama sıcak su gelmez yani gelmemiştir. o ihtimali eliyorum. tüyler var bu lekelerin olduğu yerde. dışarıda hiç çıkmıyor full-time ev kedisi kendisi. tek ihtimal bu mu kalıyor yani? vallahi içim rahatladı ağlıcak gibi oldum lan. pdfjgp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 muhtemelen uyuz/mantar. kas uzeri ve kulaklari daha cok kasimaya basladi mi? ozellikle goz ustunde tuy azalmasi vs de olabiliyor. 5 tane duzenli ek asi yazacak, haftada bir falan vuruluyor sanirim. bir de dis parazit fibroline i stronghold ile degistirmisti bir sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ev kedisinde de oluyor. benimkisi ev kedisi idi. var. cok uzun sure de kurtulamadik. hala tedavisi suruyor. ilerlediginde kanatacak kadar deli gibi kasimaya baslar kulak ve kas cevresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Bizim kedide de cıktı mantarmış, ufacık tüylü/tüysüz arası bi alan yayılıp butun kulaktaki tüyler döküldü , krem + iğne şimdi düzeldi tekrar kulak tüyleri cıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar