Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 İğrenç boğazın iğrenç insanlar tarafından çıkarılan iğrenç midyelerinden bahsetmiyorum Ağız tadıyla, midemiz bozulmadan ya da ebola kapmadan yiyebileceğimiz, midyesi çiftlikten ya da temiz biyerden olan bir midyeci var mıdır?
Shean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 öyle bir yer yok istanbul'da para basmadan yiyebileceğin özellikle.
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Var bakkalköyde eski pazar sokağında var süper midye
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Namlı Şarküteri'de bulabilirsin. Eskiden Karaköy'de Çerkezköy Şarküteri'si vardı ama kapandı orası da çok iyiydi. Genel olarak kaliteli şarküterilere bakman lzm.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 sunthewhich said: Namlı Şarküteri'de bulabilirsin. Eskiden Karaköy'de Çerkezköy Şarküteri'si vardı ama kapandı orası da çok iyiydi. Genel olarak kaliteli şarküterilere bakman lzm. Güllüoğlu'nun sırasında vardı bir tane onu mu diyorsun, Uçak bileti satan yerin bitişiği ?
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Her türlü tatları güzel. Ayrıca, Seni öldürmeyen şey güçlendirir.
sunthewhich Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Güllüoğlu'nun sırasındaki benim dediğim yer kapandıktan sonra açıldı. Sanırım isim hakkını satın almışlar ama orjinali ile alakası yok. Benim dediğim yer, Mabel'in (çikolatacı) ordan sola devam edinceydi yani cadde üzerinde, sahile dönmeden.
Öne çıkan mesajlar