kermit Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 logitech g700 var sol tuşa bastığımda bazen çift tık yapıyo. kullanıpta başına gelen oldumu ? başınıza geldiyse halledebildinizmi ? güzelde maus anasını satayım çöp olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ya son 5 senedir logitechden ben de vazgeçemiyorum ama bazı bugları var bunun gibi. Kıyamayıp atmıyorum, faturasını buluyorum felan. Garantisi bitikse içini açıp tam düğmenin denk geldiği yuvarlak bi buton olacak. Ona bi bak nasıl tepki veriyor dokununca. Eğer takılı kalıyosa wd40 pıslat bi tutam, çok değil. Yok tuş yenmişse, plastik bi parçadan tampon görevi görecek bi kesit yap. Kalemtraş plastiği olabilir, şişe kapağı olabilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Ben oldu aynısı uğraştım baya ama halledemedim bir türlü mecbur yeni aldım. Sorunda şurada anlatılan. O bakır renkli teneke parça sinir etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi o switchler satılıyor elektronikçiler çarşısı tarzı yerlerde. Alın 1-2 lira bişey, hatta mouseu götürün lehimini de halletsinler 2 dk değiştirirler, 5 liraya yepisyeni oluyor. İçi açılmaz onun açılsa da düzgün tamir olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Selam, Masakari said: Ben oldu aynısı uğraştım baya ama halledemedim bir türlü mecbur yeni aldım. Sorunda şurada anlatılan. O bakır renkli teneke parça sinir etti beni. Bildiğin micro-switch tamiri yapmış abim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar