hellspe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yakın bi zmanda gelcek onerilerinize ihtiyacım var sizce ne alıyım(lutfen ozelliklerini yazınız)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 d&y[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 para limitini ve nasil bir makina istediğini içeren bir konu açarsan d/y ye daha iyi cevap alırsın...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 açılın surdan ; *!Yanlıs Yere Açmışsın Hüleyynnnnnnnnnnnnnnnn*[signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sony cybershot 5.1 megapiksel iyidir
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sony t 1 weya t3 süper[signature][hline]Resistance is futile
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 alacaksan canon veyahut nikondan şaşma derim asla[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Canon al bende 4 mpx lik 3x optik toplam 11x zoom lu bi alet war.. gayet gzl ve boyutlari da iyi..gecen sene almistim ben bi bak ona..Canon ixus 400 olmasi lazi moedelin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 pahalı bişi düşünüyosan sony nin yada casio nun galba böle incecik dijital kameraları var böle kredi kartı kadar biraz daha kalın çok tatlı sevimli yaratıklar şarj ediliolar fln çokta kullanışlı[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Canon yada sony al ama megapikseli ne kdr yüksek olura o kdr kaliteli olur...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 belli bi megapikselden sora da gereksiz bence sonuçta harita basmıycaksın heralde[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Çok yüksek megapiksel çok da gerekli d eğil... megapiskel = kalite kavramı yanlış.. eğer dijital fotoğraf makinesi istiyorsan canondan şaşma al bir eos 300D :) tabii profesyönel bir makine bu ve değeri 1200$dan başliyor.. fiyat araliği belirtmen o yüzden önemli ama dijital makinalarda canon her zaman yönetir.. manuellerde de nikon.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Canon derim. bende A40 ablamdada daha ufak bi modeli var. çok memnunum. inanılmaz kaliteli. a40 4 megapixel. çok gereksiz. 2.0 bile yeter eğer standart kullanıcaksan aleti. inanılmaz kaliteli lensi. birde "Leica" lensli panasonicleri tavsiye ederim. lens bu kadar mı fark ettirir kardeşim. alet rezalet ama gel görki lens olayı bitiriyor[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 21 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Öne çıkan mesajlar