tertip34 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 3 Gün önce dedem yaptırmış 15 halka , asıp kurutmam gerekiyor sanırsam, buzdolabına koysam sorun olur mu? balkona asmayı düşündüm ama güvercinler yerler mi acaba diye karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Dolaba koyma, nemi az, sicakligi normal bi yere asip kurut. Terlerse ederse suyunu alabilirsin ama terlememesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 midede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 buzdolabina koyma gazete kagidina sar nemsiz bi yere koy buzdolabina koyarsan 4 5 gun sonra bembeyaz bozulmus bi sucuk bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 oha kermit ciddi bir cevap attı adam kayserili bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 salonda avizeye asmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 ben koşu bandında astım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 kasaba sat yarım kilo çemensiz pastırma al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 melon şapka takıyosan onun içinde sakla melon şapkan yoksa melon şapka al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bana gönder, ben saklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 sacma sapan konusma melon sapkayla sucugun ne alakasi var. adam insan gibi bir soru sormus duzgun cevap vermeyeceksen hic konusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bir üstteki yoruma katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 temel reis karakedi naapıyor nerelerde biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Popeye said: sacma sapan konusma melon sapkayla sucugun ne alakasi var. adam insan gibi bir soru sormus duzgun cevap vermeyeceksen hic konusma. beynimi duvarda patlatasın geldi di mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 chrome said: temel reis karakedi naapıyor nerelerde biliyor musun? Kayit Tarihi: 15/11/2012 00:50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Shean said: oha kermit ciddi bir cevap attı adam kayserili bence kayseriyi bilmem de..ya cani cok sıkkın ya da bilemiyorum 2. elde wow acc a attigi msg da gayet saygi duyulacak naziklikte sıklıktaydi..okuduktan sonra tesekkur edesim geldi.ciddiyim..ne guzel yazmis dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 gazete kağıdına sarıp kolinin içinde balkona koyacağım , sormasaydım dolapta kalacaktı, yardımcı olanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 görevimiz afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tertip34 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Saeros said: görevimiz afiyet olsun... sen hariç kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Saeros said: melon şapka takıyosan onun içinde sakla melon şapkan yoksa melon şapka al Suna aldanma, kendisi vegan ve taktigi melon sapka daima sucuk kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 sucuk ne ya köylümüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Saeros said: Popeye said: sacma sapan konusma melon sapkayla sucugun ne alakasi var. adam insan gibi bir soru sormus duzgun cevap vermeyeceksen hic konusma. beynimi duvarda patlatasın geldi di mi abi çok iyi lan bu asasdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bence balkona as. şarapçılar da nemalansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 yatağın başına as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Aluriel said: sucuk ne ya köylümüsünüz Sunlar cok talihsiz soylemler ya, yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar