2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 http://map.ipviking.com Çin napıyor öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Diyarbekir TTelekomdan Amerikaya yazdı, wowowowww Kürtler ABDyi sevmiyiy!!1 O Çinlilerin yarısı KKorelidir zaten, ama kendi ülkesindede baya hacker varmış conilerin ilginç. Eşelonu mu çökertecekler acaba napacaklar bunlar, helal KimJong reisime sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 coştu demin. görüntü çok güzel oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 biri almanyadan fena yardırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bunu nasıl indexliyorlar çok gerçekci gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 2 said: http://map.ipviking.com Çin napıyor öyle ya tıklamayın iplerimi aldı ben tıkladım siz tıklamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 unknown military'ler var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bir de nerdeyse sadece amerikaya dalıyor bütün dünya sdrs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ddos değil mi abi sadece bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 saint louis'de kime dalıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 amerikadayada em cok amerika dalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Cuce said: amerikadayada em cok amerika dalıyo http://www.wolframalpha.com/input/?i=klein+bottle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 chrome said: ddos değil mi abi sadece bu? Degil. Yine olmadi, yine yapamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Daha once verilmisti sanirim benzer bi link, oraya da yazmistim diye hatirliyorum. Project Honeypot ve turevi projelerden geliyor bu veri diye tahmin ediyorum. Nedir derseniz, gereksiz bot trafigini engellemek icin kurulmus sistemler var. Yaptiklari is kabaca spammer'lari ve bir sekilde badware barindiran IP'ler icin bi karaliste olusturup bu IP'leri engellemek. Gorsellestirilen data da benzer projelerden alinan feedback'ler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar