felixxx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Cola' ile ilgili ikinici topic'im bu. Eskiden bilirmisiniz Dino Cola adında bi kola vardı piyasada. Bu Cola'yı en son 87' kuşağı insanlarına kadar ulaşabildi. Sonra piyasadan birden kayboldu. Çok iyi bi Cola'ydı bu ya..Üstünde Flintstones resimi vardı.. Eski arkadaşlar arasında bazen muabbeti çıkar, tadı süperdi ya deriz.. İnanılmaz lezzetli bi Cola yapmıştı adamlar...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hiç duymadım ben eheh[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 zencefilliydi sanırım bide cipsi vardı eheh cidden bende çok severdim.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lan sen nası bilicen benden kaç yaş büyüksünki sen?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ocak 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 86lıyım ben. hep böle karşı çıkıyon bilip bilmeden. tarihimizin önemli bi parçasıydı dino kola ve bende severdim (asitsizdi ondan kaldırıldı sanırım)[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Alomatik_2k, 16 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: tarihimizin önemli bi parçasıydı dino kola evet dino çağına girdik[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 rc kola vardı o daha güzeldi[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hayal meyal öle bişi hatırlıyorum sanki ama..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Alomatik_2k, 16 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: 86lıyım ben. hep böle karşı çıkıyon bilip bilmeden. tarihimizin önemli bi parçasıydı dino kola ve bende severdim (asitsizdi ondan kaldırıldı sanırım) Evet ya, dönemimizin en önemli varoluşlarından. Dur bakalım daha başka bilenler çıkacakmı[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 87 filan diil ya ben 88 liyim hatırlıo gibiyim şöle böle hatta sen diince düşündüm ( yoksa atıyo muyum :) )[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben cipsini hatılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bebekken içirmemişler banada[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 doğrudur, hiç internette de bi izine rastlamadım[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hiç duymadım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Aslında şimdi çıksa tekrar çocuklara yönelik bi ürün olduğundan batmaz kolay kolay. Toybox tan sonra çocuklar için üretilen ürünlerde artış oldu. çok fazla çocuklara yönelik ürün var yada eskisine göre bana daha çok gibi gözüküyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 evet bende hatırlıyorum kolasını[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hazir rc kola fln die irenclesmisken kristal (gola)yI es gecmek olmaz...:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Off deliydi yaa :) bide biz bulamazdık öyle heryerde, dayımı yollardım alsın getirsin diye. ahh ahh ...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ben hatırlamıorum ole bı kola ya allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: cintonick, 17 Ocak 2005 00:00 tarihinde demiş ki: hazir rc kola fln die irenclesmisken kristal (gola)yI es gecmek olmaz...:D hiçbir iğrenç asitli içecek "le' cola"yı geçemez. yazlıktayken içmek zorunda kalmıştım markette 2 şişe kalmış 2.5 litreliklerden 4 şişe de le' porta almıştık (portakallı gazoz) bisiklet poşeti yırtmıştı, 1 şişe parladı üstümün le'porta olmasının dışında kalan gazozuda boşa gitmesin diye benzincide içmiştik.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben hiç hatırlamıorum ya .Demekki ben içmedim hiç ondan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 RC kola vardi degisik bisiydi o da yalan oldu galiba[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 RC cok kotuytü arcane ilk okulda flaandındım ben heralde hala varmı bilmiyorum[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Hatırlamam mı Dino kolayı :) Kayboldu gitti ama. Bir Dino hastası olarak hep onu alırdım eheh[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: arcane, 17 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: RC kola vardi degisik bisiydi o da yalan oldu galiba yurt dışında satılıyor heralde :hmm:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar