Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ha ben yüzüğü taktım teklifi yaptım bile lkasjdklasj işyerimi bi ankara yapsam yarın evlenirim. (noluo bu çocuğa diosanız akşam skype fln anlatabilirim, yazması uzun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 mutluluklar dilemek düşer bize o zaman. ahanda diledim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 teşekkürler beyler. long story short: ben inanılmaz yanlış bir evlilik yapmışım, ama evlilik, aile olmak fln istediğim şey. kişi değişti, yanlış gitti doğrusu geldi diyelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: SpiderS_DangeR said: O antenler yalniz 5GHz. 802.11ac destekleyen cihaz yoksa 2.4GHz olan dahili antenler kullaniliyor. Dahili antenlerle cekiyorsa 4 kattan da problem yok tabi :D çekio valla. ama işin komiği, o 3 antenden 1 tanesini direk aşağıya çevirdim (masa kenarına koyup), antenin yönüne göre çekiş değişio gibi geldi bana tuhaf. hangi aletler ac destekliyor ki? http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ac#Products Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 high tech yani? e iyi canım ajkdsajkl. seneye de giyerler edit: demek kız arkadaşın kayar ekranlı vaio high tech, zira 5ghz olan hattı bir onun laptop gördü evet. edit 2: o 3 anten için 3x2dBi for 2.4, 3x3dBi for 5 ghz diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Bu arada o antenlerden bir kısmı 2.4, bir kısmı 5 Ghz için. Hepsi aynı yayını yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 abi kılavuzda "dual band antenna" diyor adamlar. demek ki öyle diyorum? sallamazlar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: DarKRideR said: TT'nin verdiği Huawei modem en iyisi falan olabilir şuan piyasadakilerin ya? gerçi sana ne verdiler bilmiyorum da biz de mesela şuan onu kullanıyoruz dubleks evde ve zerre sorun yok. Diğer verdikleri rezaletti hatta babam getirtmiyordu bile millete verip sorun yaşamamak için sonradan asdf Hatta yan daireler vs. bile bazen giriyor asdf abi, evdeki huawei modem böyle utanmasa bluetooth dongle olacak ufaklıktaydı ya kljasdklasj yok farklı bir şey vermişler onlara o zaman sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 avcumun içine sığıo ya diğer modem. baktım baktım bi gülme geldi görünce zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: abi kılavuzda "dual band antenna" diyor adamlar. demek ki öyle diyorum? sallamazlar herhalde? Heee hatta antenler 5 Ghz'miş. 2.4 yayınını içindeki antenler yapıyormuş. Yani 5 Ghz için çok güzel yayın yapar bu alet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ben salakladım galiba arkadaş. siteden kılavuza baktım, "3 dual band external antennas" diyor işte? http://www.tp-link.com.tr/resources/document/Archer_D7_V1_Datasheet.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 aman neyse konu kilitlenebilir asdkasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Dworgian said: ben salakladım galiba arkadaş. siteden kılavuza baktım, "3 dual band external antennas" diyor işte? http://www.tp-link.com.tr/resources/document/Archer_D7_V1_Datasheet.pdf 2.4luk antenler dahili http://www.tp-link.com.tr/resources/uploadfiles/images/TR201405201703_ArcherC7_Antenna.png Edit: benim baktigim urun baskaymis ya senin aldigindan, benim baktigim su: http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=2872&model=Archer+C7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 kafalarına edim. senin baktığının datasheet inde de "3 dual band antenna" dio benimkinde "3 dual band external" dio ama işte NEYSE ABİ sorun çözüldü dediydim yine tonla konuştuk lan kdkjhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Aynen koyver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar