Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

injection calismayan sphere versionu?

Kraken

Öne çıkan mesajlar

merak etme daha oyle bir versiyon çıkmadı çıktı diyoalr ama yaratıcı türk zekası yine iş başında her türlü açıyolar merak etme kardeşim bizim playerları mezara gomsen oradan gene açarlar bu pisliği :D[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Sosyal ağlarda paylaş

sphere hakkında heleki revision serisi hakkında bilgisi olmayan kazmalar biryerleri tırmalamasınlar RC 4.0.2 serisinde injection vs. 3rd programlar kullanılamamakta ve kullanılamaz...Speed için etken çözümler mevcut ama biraz kafa istiyo...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

açılıyor revision'dada crash te atılıyor ama fix'i mevcut (bkz: nebula)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

zaten fix'inin olduğunu ve hangi server'ın fixlediğini söyledim..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...