Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV secimi

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Uzun suredir tv vs. almadigim icin cahilim son gelismelere. Neyse 2 adet TV arasinda kaldim suan.

LG 50PB660V

Sony Bravia KDL-48W605B

Fiyatlari ayni ikisininde. LG plazma(200hz, panel 50hz), Sony led(600hz).

Okudugum kadariyla sony'nin puani cok yuksek, alanlar memnun. Input delayi cok dusuk oyun vs. icin ideal yazmislar. LG hakkinda pek biseye bakinmadim. Elektrik konusunda plazma tvlerin pek tasarruflu olmadigini biliyorum, netekim elektrikten tasarruf etme gibi bi cabam yok.

Genellikle dlna uzerinden film izlicem. Bi de belki arada bi ps3 ile oyun oynarim, cok fazla olmasada. Uzun vadede aletin ömru acisindan hangisi tercih edilmeli? Göruntu kalitesi, panel hizi olarak hangisi daha iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdisinda oldugum icin vergi zammindan etkilenmiyorum, aksam yada yarin siparisi vermeyi dusunuyorum. Buarada yanlis yazmisim su kismi:

LG plazma(200hz, panel 50hz), Sony led(600hz).

LG plazma(600hz), Sony led(200hz, panel 50hz).

Gönlumde LG den yana aslinda ama bilemedim, göruntu kalitesi olarak arti eksi olarak plazmami yoksa led tvmi..
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkurler cevap icin

buarada sunu da buldum, en agir basani bu iclerinde smart özellikleri, video oynatma formatlari vs. acisindan

https://www.avforums.com/review/panasonic-as640-tx-48-40-55-as640b-LED-TV-review.10436

1200 hz demis bi kac yerde, plazma degil tv anlayamadim nasil 1200hz oldugunu ama fena degil gibi. Panasonic iyimidir secim olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...