Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eskiden birbirini çaldırıp kapatma vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o reflex kasmayi en son bi 10 sene kadar once allahin unuttugu saglik ocaginda bizim temizlik gorevlisinde yasamistim..adam ne sevinir ne ucardi es kaza karsidakini sobeleyip de 1 kontor goturttugunde ..resmen kalkar zafer dansi filan yapardi bagirarak..
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Bir ara hazır kartta mesaj gönderme yoktu... Vay emenike.

ilk çıktığında sms alabiliyodu ama gönderemiyodu, ölücü tcell.

ayrıca önce windows messenger vardı, sonra msn oldu o, sonra live messenger oldu falan son dönemlerde, MSun zaten şu isim karmaşası hep berbatç

Bir de msn 'in dosya transferi kadar kolay birşey hala yok, yani cloud mloud var ama hala o kadar kolayı yok ya, yok.
Hatta evde arkadaşına bişey gönderirken, hiç internete çıkmadan lan hızında gönderirdi bu meret.
Mesaj tarihi:
ilginc ama ms ne zaman super tutan birsey varsa cikarsa piyasaya hemen kopyalayip eline yuzune bulastirirdi..

icq dan sonra rakip olarak msn i cikartti ama uzun omurlu olamadi..
Mesaj tarihi:
microsoft, iphone rakip telefon üretmeye başlayınca elini güçlendirmek için skype'ı satın aldı, çünkü skype'ın gayet başarılı telefon servisi var. Skype'ı alınca da herkes kullansın bunu diye msn'i kapattı.
Msn->skype oldu yani.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

abi aslında icq nun bitmesi çok saçmaydı
bölgeye yaşa göre karı kız arayabiliyorduk
binyılın mallığı belki de icq nun bitişi

katılıyorum, ben inatla kullandım 2003 2004lere kadar, ama artık kimse açmıyodu, listem bomboştu falan,sonra bıraktım
Mesaj tarihi:
dana22 said:

bu arada satmislar da degil gibi..her windows a gomuk geliyordu kaldiramiyordun..o yuzden mecburen populer oldu

windows xp'ye gömük gelen "windows messenger" idi. Biçok özelliği olmayan light versiyon gibi bişey, kimse onu kullanmıyordu.
Mesaj tarihi:
de iste populerligi tamamen windowsla beraber gelmesine borclu olan birsey olarak hatirliyorum..

hele yeni yetmelerin ozellikle bilg kullanmaya yeni baslayan citirlarin icq dan haberi olmayinca mecburen bu prim yapti..
  • Yeni Oluştur...