Nilya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 serverın lisansı yok cok iy scripleri var eyer sponsor olmak isteyen varsa [email protected] msn adresimden bana ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Arkadaşım neden 2 tane konu açıyosun? Buradan sponsor olacak adam bulunmaz!Anla artık,git projeni ISS şirketlerine falan göster.Buraya değil 2 tane 12222 tanede açsan sponsor bulunmaz buradan.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 2de değilki 3 açmışsın,salaklık yani salaklık başka bişey değil.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Faust ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amentes Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lisansı yok (hangi serverda olduğunu merak ediyorum), iyi scriptleri var ve sponsor arıyorsun? Fake account ile bunu başarman imkansız......[signature][hline]Amentes | Amentes Forum Admetos | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu imla hataları ile başarmanda imkansız :)[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu şekilde sıfır bir server'a niye sponsor olsun adamlar ya ? bunu anlamak çokmu zor be ? bir sürü 100-200 çeken server'lar var kendileri veriyorlar paralarını sen kimsinde sana sponsor olucaklar Fake Efendi ?[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ' script ' kelimesini telaffuz edemiyor, ama tam tamina bir shard hazirlamis ilginc.[signature][hline]soydaner, 14 Ocak 2005 12:08 tarihinde demiş ki: Baggi yardimin icin saol ama bulamadım sanirim. Lutfen yardimci olursan ii olur aga. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kim oldugunu biliyorum.Ama sen o kafayla pek birşey yapamazsın hiç kasma.[signature][hline]_Jack William_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Amentes, 16 Ocak 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Lisansı yok (hangi serverda olduğunu merak ediyorum), iyi scriptleri var ve sponsor arıyorsun? Fake account ile bunu başarman imkansız...... Lost Land in vardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hostbulforumlari.net[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar