Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill kasılan M.E.B kitabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok enteresan gelicek belki ama bir kitap yapmayı düşünüyorum sayfa değiştirdikçe skill gelecek ama adam ghostmouse bir bırakır deli gibi skill kasar nasıl yazabilriim bu scpyi?Macroyu nasıl önlerim?[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......

[Bu mesaj Solkirans tarafından 16 Ocak 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
5 farklı döngü yaratırsın bunları sırasıyla veya random olarak çıkartırsın bu döngüler farklı butonlar kullanır farklı yerlerde çıkar buna benzer birşey küfür kitabı uygulamasıyla yapılmıştı. enter ve sağ tuş izni vermezsin 5 ayrı diyalog yaratırsın sayfayı çevireceği zaman random olarak diğer diyaloga atlar farklı bir yerde çıkar anladın mı? veya aynı diyalogları random x,y eventında çıkarırsın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sayfa her değiştiğinde dialog'un yerini değiştirirsin.kökten çözüm olur.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
sayfayı her çevirdiğinde çantasına bi item koydur ve belli sayıyı belli bir zamnda geçerse conn lost versin ... sanırım bunu ayarlayabilirsin ( bu kitabı aynı anda çok player denerse lag olurmu bilmem )[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar
---Merak etme kedidir o kedi
Mesaj tarihi:
her tıkladıktan sonra bir soru sor cevap doruysa diğer sayfaya geçir soruyu bilirse attır bi item ..[signature][hline]kimimiz hak ettigimiz yere gelemedik, kimimiz geldigimiz yeri hak etmedik !
Mesaj tarihi:
soru olayı mantıklı çünkü bu kitabı mage kasmak için kullancam mesela bi mağaraya vendor koycam mageyi teachlicek ama kitap okunmamışsa teachlemicek kitabada o vendorun koordinatlarını çok açık bi şekilde olmadan yazıcam yada vendorun yerini tarif edicem adamın karşısınada o ipuçlarıyla ilgili sorular çıkar ii güzel oldu bu...[signature][hline]www.60yil.k12.tr
Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim......

[Bu mesaj Solkirans tarafından 16 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
türk insanı bulur kasacak bir şekil :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
src.dialog kitap yap mesala.
sonra bir send packet koy.
ya da önce.
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x
sendpacket 1s4x54x54x

ne bileyim, adamı yavaşlatacak bir paket.

not: 1s4x54x54x tamamıyla hayal ürünüdür.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr
Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
  • Yeni Oluştur...