Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 çok enteresan gelicek belki ama bir kitap yapmayı düşünüyorum sayfa değiştirdikçe skill gelecek ama adam ghostmouse bir bırakır deli gibi skill kasar nasıl yazabilriim bu scpyi?Macroyu nasıl önlerim?[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... [Bu mesaj Solkirans tarafından 16 Ocak 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 5 farklı döngü yaratırsın bunları sırasıyla veya random olarak çıkartırsın bu döngüler farklı butonlar kullanır farklı yerlerde çıkar buna benzer birşey küfür kitabı uygulamasıyla yapılmıştı. enter ve sağ tuş izni vermezsin 5 ayrı diyalog yaratırsın sayfayı çevireceği zaman random olarak diğer diyaloga atlar farklı bir yerde çıkar anladın mı? veya aynı diyalogları random x,y eventında çıkarırsın[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sayfa her değiştiğinde dialog'un yerini değiştirirsin.kökten çözüm olur.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ghostmouseciler oyle bi ayarlar ki eskiden bende kullandım:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem
Albert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 gerek yok ya birakin adamlar kassin eheh.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
cenavar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sayfayı her çevirdiğinde çantasına bi item koydur ve belli sayıyı belli bir zamnda geçerse conn lost versin ... sanırım bunu ayarlayabilirsin ( bu kitabı aynı anda çok player denerse lag olurmu bilmem )[signature][hline]-Emrah koş anani zi..yolar ---Merak etme kedidir o kedi
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her sayfa çevrildiğinde yeni bir dialog geleceği için, dialoglar arasına ya timer koy yada belli bir memory item ile hızlı geçilmesini önle...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Loe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 her tıkladıktan sonra bir soru sor cevap doruysa diğer sayfaya geçir soruyu bilirse attır bi item ..[signature][hline]kimimiz hak ettigimiz yere gelemedik, kimimiz geldigimiz yeri hak etmedik !
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 soru olayı mantıklı çünkü bu kitabı mage kasmak için kullancam mesela bi mağaraya vendor koycam mageyi teachlicek ama kitap okunmamışsa teachlemicek kitabada o vendorun koordinatlarını çok açık bi şekilde olmadan yazıcam yada vendorun yerini tarif edicem adamın karşısınada o ipuçlarıyla ilgili sorular çıkar ii güzel oldu bu...[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... [Bu mesaj Solkirans tarafından 16 Ocak 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 gemide kasarlar yine[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 türk insanı bulur kasacak bir şekil :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Faust Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 src.dialog kitap yap mesala. sonra bir send packet koy. ya da önce. sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x sendpacket 1s4x54x54x ne bileyim, adamı yavaşlatacak bir paket. not: 1s4x54x54x tamamıyla hayal ürünüdür.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr Feel my world shake, like an earthquake. Hard to see clear. Is it me? Or is it fear?
Öne çıkan mesajlar