Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mantarlı kaşarlı gözlemeyi çok beğendim, ama otlu peynirli gözlemenin loru çok kuruydu, belki pulbiberli zeytinyağıyla ovulsa daha iyi olabilir gibi geldi. İki bira + patates 20 lira olayı çok başarılıydı, mekan da çok hoşuma gitti. Bir daha izmire geldiğimde yine muhakkak uğrayacağım (tu)
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Sedat milor Abi yok çok kuruydu boğazıma dizildi ondan sdf
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 nub musun birader, yanina icecek bisey al diye oyle o.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 afiyet olsun bi ev yapımı ice tea ya da limonata patlatsaydın :d
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Drall said: Mantarlı kaşarlı gözlemeyi çok beğendim, ama otlu peynirli gözlemenin loru çok kuruydu, belki pulbiberli zeytinyağıyla ovulsa daha iyi olabilir gibi geldi. İki bira + patates 20 lira olayı çok başarılıydı, mekan da çok hoşuma gitti. Bir daha izmire geldiğimde yine muhakkak uğrayacağım (tu) siz daha izmirde misiniz?
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bira içtim zaten lıkır lıkır, ama mantarlı kaşarlı o kadar güzel geldi ki ıslak ıslak, o kuru kaldı. Tamam vurmayın öldüm :(ama mekan hakikaten hoşuma gitti, insanlar boş yer bulamıyo diye ben mekan küçük sanmıştım, meğer güzel olduğundanmış Yarın çeşmeye geçicez, pazar da istanbula dönücez. Sen? Bu akşam takılalım? Hatta çeşmeye de gel işin yoksa, ıssız bi sahilde çıplak denize gireriz sdf
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 electronica'ya mı gidiyonuz yoksa ıssız sahil denmiş... biraz yorgunum ama kendimi dışarı atacak olursam arayayım bi bira içeriz
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Yok ya hatun ailesiyle zaten, ben de ıssız koylarda çadır kurup denize girmeye geldim bi arkadaşla. Arada da görüşürüz işte dedik geldik biz de. F.altay taraflarında tam neresi olduğunu bilmediğim bir yerde kalıcam bu gece
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Bayramin 1. Gunu icip sarhos olacagim, guzel kadinlari evlerinde tutalim pls
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mekandan bagimsiz olarak sdfsgafsd Drall said: Mantarlı kaşarlı gözlemeyi çok beğendim, ama otlu peynirli gözlemenin loru çok kuruydu, belki pulbiberli zeytinyağıyla ovulsa daha iyi olabilir gibi geldi. İki bira + patates 20 lira olayı çok başarılıydı, mekan da çok hoşuma gitti. Bir daha izmire geldiğimde yine muhakkak uğrayacağım (tu)
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 İstanbul izmir otobüsle 15 saat sürünce mançi etkisi yarattı o kaşar ahah
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 karşıyaka da olmayaydım gelecektim bayramın 3. günü
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 çok iyi mekan burası ben çok beğendim de bi dakka lan sahibi patidaş mı?
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 oha fistan ın mı burası?!?!? hobaa ben kör müyüm olm ne zamandır var vu konu ölümüne gittiğimiz mekan burası. flood yaptım bak heyecandan...
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 GokTuRK said: çok iyi mekan burası ben çok beğendim de bi dakka lan sahibi patidaş mı? bi daha geldiğinde tanışalım haber et :)
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Fistan said: GokTuRK said: çok iyi mekan burası ben çok beğendim de bi dakka lan sahibi patidaş mı? bi daha geldiğinde tanışalım haber et :) Mutlaka ya yazarım burdan :))
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 fistanın değilmiş fistanın abisininmiş. özcan burada mı diyorum özcan kim diyor çalışanlar. ama mekan güzel. hatta bunu gül sokakta açsalardı günde 3 katı ciro yaparlardı öyle güzel.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 tam fistanın abisinin de değilmiş hatta fistanın abisi de ortakmış hepsini öğrendim ayak üstü dsfsdf
yav Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Hostel isi nasil gidiyo izmir'de merak ettim, kac yatakli? İstanbul'da hostelde calisiom bu sene dusus var epey. Sektore halleniyorum arada bir ilersi icin ama bakalim.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ablasının değil mi la abi nerden çıktı şimdi evet çalışanlar özcanı tanımıyor
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 abi 30 tane çalışan var ben bile tanımıyom
Öne çıkan mesajlar