Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 fix mönü var mı? orduevi tabağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yılbaşında baskın yapcam. her şeyden iççem uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben de gelebilirün yılbaşına rezervasyon var mı ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Llama said: Fistan said: pontipati said: 1 metre bira kaç cl bide markası ne şu ben niye bunu hep diklemesine hayal etmiştim dün gördüm büyük hayal kırıklığı yaşadım sen dik seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Tebrikler mekan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Haftasonu izmire gelicem bende gelip bi bakayım mekana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 teşekkürleer bekleriz her zaman yılbaşı menümüz ya da organize edilmiş bir programımız, giriş ücretiniz vs. yok ancak rezervasyon alıyoruz, eğlenceli olur bizde yılbaşı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 toggie said: sen dik seversin OooO karşim laf sokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 zipzip dedi ben demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 güzelim mekanı zipziple kirletmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bliksem said: Merhaba, Twitter'da verilen rezervasyon numarasını aradım ama yanıt alamadım. 31 Aralık için rezervasyon şansı var mı hala? //Geri aradılar, sağolsunlar. Telefonda kimse Paticik'i bilmese de rezervasyon yaptılar :) arayıp ben paticikten bliksemmi dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Llama said: güzelim mekanı zipziple kirletmeyelim -______- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 nereye açtınız tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bornova sokak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 chrome gidek mi la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 geçen 7 günde 3 kere gitmişim üye kartı çıkartayım yakında ben indirimlerden yararlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 gidelim abi de, bornova sokağa mekan mı açılır gözünüzü seveyim ya. off.. 40 kere de söyledim. 15 senedir ofisim var orada benim kaç mekan gördüm açılıp açılıp kapatılan orada. neyse hayırlı olsun. dilerim bu klişeyi siz kırarsınız özcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 şimdi diyeceksiniz ne 15 senesi. babamın ofisi de oradaydı öğrenciyken falan gittiğim dershane bile oradaydı, kubilaya gidiyordum ben. ortaokuldan beri oradaki internet cafelerde takılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Açılır abi sokakla bi alakan yok zaten. Sokagın gar tarafına yakın kısmında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 aynen resepsiyondaki duran elemana tembihleyin bari paticikteniz diyenlere kıyak yapın falan şeklinde :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 dışarıyla alakası çok olan bi mekan değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 sokak güzel bi sokak bence ileride daha da düzelip güzelleşecek yeni açtık daha kıyağı sizden bekliyoruz ilk etapta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 yemekler de güzel ve uygun bu arada, gidin yiyin. bornovada olsanız her gün gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 chrome said: kubilaya gidiyordum ben. . kubilay bir zamanlarin efsane dersanesi ya izmirde.aritk piyasa diye mi bilmem butun arkadaslarim oraya gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 valla ben bayıldım mekana cidden o sokakta olduğunu hissetmiyorsun ki hem olsa ne olur o sokakta torbacılarla travestilerle arkadaş olursunuz daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar