Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 çok havalandılar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Garson çocuk çok kibardı ya kızamadık. Önce hesabı istemedik hesap geldi, sonra baktım elinde pos cihazıyla gelmiş tepemizde dikiliyor. Pos cihazı lazım mı dedi yoo değil dedim falan, baktım çocuk mahçup oldu ödedik kalktık. Yani tabi son masaydık, saat de epey geçti kapatıyorlardı o yüzden no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 yeni bi yer açtık.ismi soweto. alsancak 2. kordonda konsept la puerta’dan farklı. gelip görmenizi isteriz. gece 4e kadar açık bekleriz menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Cok net menu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ulen ne çakalsınız hep böyle yapıyonuz önce 13 sonra millet aşışıyo hop 17 sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Sokak lezzetleri konsepti budapestede de acayip tutuyo ya, iyi fast food yapiyosan gurme, onunde sira oluyo sabaha kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Guiness yok gelmem Olsa da gelemem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 dj falan da var ha mekanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Gara guzuvar Bu mustoyu satan eleman butik bira isine girdi, gara guzunun kimyagerini transfer etti bodruma. Cikartti mi o bira henuz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Llama said: ulen ne çakalsınız hep böyle yapıyonuz önce 13 sonra millet aşışıyo hop 17 sonrala puertadan bi tık ucuz olacak burası biranı içip güzel müzik dinleyip atıştırmalık takılacaksın gerçekten ucuz olacak ama la puertadan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Evde kendimiz yapıyoz zaten Ev yapımı biraya 20 lira vermem dışarda Adam gibi guiness satsınlar çakallık yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 soweto biraz minimal la puertada 100 den fazla çeşit bira 100 civarı çeşit viski var soweto ucuz bira ve sokak atıştırmalıkları olan geç saate kadar açık bir yer. kokorec faşan da olacak daha. koca izmirde balık bira yapacagın yer yok resmen. kızarmış sardalya + bira keyfi. ben keyifle takılıyorum baska biri açsa müdavimi olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 @fistan Bostanlı tarafına da açsanıza olm bi tane bişey Oranın tayfası karşıya geçmeye üşeniyor hafta içi sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 bostanlı la puerta var alaçatıya da açtık bu sezon alaçatı için fiyatlar uygun.istanbullulara duyurulur :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Bodrum a da açın bi tadına bakalım :) Ben Ordayken yoktu lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Esh said: Gara guzuvar 20 lira olduktan sonra allahı getirsinler farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Abi siz de ne istiyonuz olm 5 liraya butik bira mi bersinler? Gelin budapesteye verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Guinessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Ananizin karnindan ginesle mi dogdunuz olm. Irishsiniz de haberiniz mi yok? Ic iste bi bira gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 abi yüzden fazla dünya birası var gines dahil la puerta’larda yok değil. türkiyeye giriş yapan tüm biralar var. türkiyede daha fazla çeşit olan yer yoktur izmir değil türkiye diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 garaguzu ya 20 lira vermem daha iyisini yapıyom evde ginese veririm evde yapılamıyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Fistan said: abi yüzden fazla dünya birası var gines dahil la puerta’larda yok değil. türkiyeye giriş yapan tüm biralar var. türkiyede daha fazla çeşit olan yer yoktur izmir değil türkiye diyorum açın olm bodruma bütün yaz ordayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Kardeş sen alkolü biraz kıs istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar