Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam patiler, almaya karar verdım su yazıya ıstınaden http://gulkaynak.com/detoks/su-ama-hangisi/ hangisini almak lazım? alıp deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, Abi bence girme... Sıkıntı olur uzun dönemde; arıtma cihazının da arada dezenfektesi, filtre değişimi falan filan var. Sıkı takip gerektiriyor. Ayrıca sadece tortu değil, bakterilere ve kimyasallara da karşı da arıtma uygulaman gerekli. Cam damacanada Damla su alıyoruz. Su test değerlerini bildiğimiz için kafa rahat :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Ofiste waterbox diye bi firmanin buyuk aritma cihazlarini kullaniyoruz. Bir sure http://www.waterbox.com/portatif bunu kullandik.Fabrikaya gecince http://www.waterbox.com/prizma 4 olanini kullanmaya basladik.Buranin suyu cok pis.Damacana su siparis etsek bulundugumuz bolgeye getirecek firma yok.Mahrumiyet bolgesindeyiz.Mecburen aritma cihazi kullaniyoruz.Bizde filtreleri 3 ayda bir degistiriyolar ama farkli yerlerde farkli uygulamalar olabilir. Ev icin almayi dusunduk ama bu aritma olayi suyun butun minarel degerlerini degistirdigi icin uzun vadeli etkilerinden dolayi vazgectik.Evde damacana su kullaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Suyun mineral dengesini değiştirmez. Çıkıştan hemen önce bi kartuşu var, mineralize eder suyu öyle verir. Zaten direk osmos suyu içilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Bi de aquamatch iyidir bu işlerde. http://www.denizsu.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 SeaGle said: Suyun mineral dengesini değiştirmez. Çıkıştan hemen önce bi kartuşu var, mineralize eder suyu öyle verir. Zaten direk osmos suyu içilmez. Ters ozmozda buna cok dikkat edin abi. 30 yasinda osteoporoz olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bunlar duş suyu için çok iyi diyorlar kepek filan kalmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 bunlari tibbi cihazlarda filan kullaniyoruz..ama sahane suyu var..1 senedir kettle de kullaniyorum daha kettle in tabaninda beyazlik gormedim.tortu sifir.cayin demi sahane..eve alacagim da koyacak yer yok..hele ki bunlarin evde banyoda vs kullanilmasi zor cunku filtre cok yavas yapiliyor.hazneye depolaniyor ama hazne 3- 5 lt lik ole dus almak filan reverse osmosis ile imkansiz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ben ankara suyundan tırsıyorum. taşınınca direk daire girişine taktırayım bir tane diyorum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 dana22 said: ama hazne 3- 5 lt lik ole dus almak filan reverse osmosis ile imkansiz sanirim içme kıvamına getirmiyor bunun filtresi ayrı olması öyle marşafayla yıkanılmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dworgian said: ben ankara suyundan tırsıyorum. taşınınca direk daire girişine taktırayım bir tane diyorum ama? Tirs abi.Insanin basina hersey gelebilir ankara suyundan. Boyle diyorum ama damacana su almaya, su aritma cihazina falan parasi olmayan adam nasil yapiyo acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 abi damacana kesmez ki? damacana suyla yıkanamayacağına göre? o sıcak çikolata renginde akan suyla duş mu alınır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Dworgian said: abi damacana kesmez ki? damacana suyla yıkanamayacağına göre? o sıcak çikolata renginde akan suyla duş mu alınır ya? O denli degil ya.Arada sular gidip gelince bi borunun pasini atmasini bekliyosun.Sonra bayaa bayaa berrak. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 haftaya tecrübe edicem zaten bi geçici olarak du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 sağlıklı mı bu cihazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Selam, Pro bir sistem değil ise hayır. Pro bile olsa gerekli bakım ve temizliği yapılmayınca yine hayır : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 eski çalıştığım yere taktırdılar. satın alınırken baya araştırıldı 1000 tane özellik sayıldı. ilk 5-10 gün kullandık sonra kullanamadık. içimi tatsız bir su veriyor. ama yemek, çay vb. için her eve lazım ortalama bişey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 benim denediklerimin (waterbox) tadı erikliden daha iyiydi ama emin olamıyor işte insan aslında musluk suyu zaten içilebilir hale getiriliyor bunlarla tekrar temizliyorsun üşenmeyip analiz ettirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Evde bundan var. Uzun süredir kullanıyoduk ta, arık filtresini falan değiştirmez olduk. Pahalıya geliyo filtre olayı vs. Bi araştır istersen. Direkt çeşme girişine bağlanıyor. Bekletme olayı v.s yok. https://www.amway.com.tr/product/301905,espring-water-treatment-system-unit-with-auxiliary-tap-and-with-5-year-extended-warranty-below-the#product_features Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar