PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 noddle said: PrudenT said: anket sonucu android gösteriyor yalnız, o değerlendirmeye kendi fikirlerinle ulaşmışsın sdkfj Anket sonucunun androidi işaret ettiğini nasıl fark ettin? HTC M8 ile LG G3'ün yüzdelerini toplayarak sonucun Android telefon çıktığını mı demek istiyorsun gerçekten? Android ile IOS'u kıyaslayacaksak yazılımsal (IOS/ANDROID/WINDOWS) anket açılması gereklidir. evet gerçekten öyle diyorum, öyle zaten g3 ve m8 diyen adamlar o anketi açınca da android diyecek zaten lol akıllarına bu telefonlar gelecek yani sonuçta seçim yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 iş telefonu iphone, kişisel m8 kullanıyorum ben de. birini seçmem gerekirse m8 i seçerdim. pil ömrü 36+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 asus zenfone lar fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Fakirsen lumia zenginsen ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 şeklini beğendiği al ayfon andorid farkı pek bişi fark etmiyor casual adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 noddle said: Bi de eğer android alırsam; artık bu contact'ları note'ları app'leri tek tek android e yüklemem gerekecek. Senkronize edemem heralde. Öte yandan Iphone aldığımda 5 dk'da senkronize edecek. Iphone dan Android'e senkronize etme sistemi var mıdır bi araştırayım. android <> ios arasinda sikintisiz bir sekilde hallediyorsun bunlari. m8 in kendi software i vardi bunun icin. itunes backupdan cekiyordu istedigin seyleri. ayni sey samsung icinde var. g3 bilmiyorum. ama en kotu sunuda yaparsin ac bir google hesap ekle iphone a, contacti orayla senkronize et bitti gitti. notelar falanda olur. bu sekilde hesey google kaynakli olur ister androidde kullan ister iphonelarda. hatta google+ cek fotolarinida google ile senkronize et sonra onlarida heryerde gor vs. cozum cok. appler tek sikintin olur malesef. parayla vs aldiysan zaten tekrar alman gerekir bir baska platformda. ben iphone 6 dedim ankette m8 ve iphone 6 plus kullanan biri olarak. g3 ude arkadasda ve marketlerde inceledim pek sevemedim. senin de yapman gereken bu .. git gor dene hafif al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Kanuni said: noddle said: Bi de eğer android alırsam; artık bu contact'ları note'ları app'leri tek tek android e yüklemem gerekecek. Senkronize edemem heralde. Öte yandan Iphone aldığımda 5 dk'da senkronize edecek. Iphone dan Android'e senkronize etme sistemi var mıdır bi araştırayım. Tşkler Kanuni çok yardımcı oldun, google hesap olayı gayet mantıklı :) Paralı App almadım hiç, çok mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Kanuni said: g3 bilmiyorum. şuna baktım şimdi merak edip lg pc suite'de qmove diye bir şey var taşınıyor onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Arkadaşlar, oylamanız için teşekkürler. Her ne kadar Oy sonuçları Iphone 6'yı işaret etse de, IPhone'lardaki 200 TL'lik fiyat artışı üzücü oldu. Yarın HTC M8 alacağım. Bakalım Android'e geçiş üzmez umarım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 iki göz iki çeşme ağlayacaksın. ehueh niye üzsün hepsi iyi telefon o üçünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sony Xperia Z3 düşünmez misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://i.imgur.com/ICsZkZ9.jpg inanmıyorsanuz android alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 haha iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Kanuni said: g3 bilmiyorum. şuna baktım şimdi merak edip lg pc suite'de qmove diye bir şey var taşınıyor onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Arkadaşlar, oylamanız için teşekkürler. Her ne kadar Oy sonuçları Iphone 6'yı işaret etse de, IPhone'lardaki 200 TL'lik fiyat artışı üzücü oldu. Yarın HTC M8 alacağım. Bakalım Android'e geçiş üzmez umarım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 iki göz iki çeşme ağlayacaksın. ehueh niye üzsün hepsi iyi telefon o üçünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sony Xperia Z3 düşünmez misin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 http://i.imgur.com/ICsZkZ9.jpg inanmıyorsanuz android alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 haha iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar