BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 KOEI'nin bu iki oyununu oynayabilmek için ne yapmalı? Nerden indirilir, hangi emulator ile öyle atomu parçalamadan basitçe girilip oynanabilir bi rehberlik lütfen. Bir iki yerde buldum denedim ama beceremedim bi türlü. Altı üstü bikaç megabytelık oyunlar ama çalıştıramadım. Ekleme: forumda bikaç başlıkta gördüm eski konular da olsa, ama pek işe yarar bilgi olmadığı için yeni konu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 biri snes öbürü amiga oyunları onlar http://www.emulator-zone.com/doc.php/snes/ emulatorü burdan indir romnationdan romları bul oyna ama romance of the three kingdoms 8 i bulabilirsen onu oyna ps2 oyunu serinin en iyi oyunu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Sanki Romance XI gibi hatırlıyorum ama aradığım oyunu, 8 midir yani uğraşmaya değecek olan? Yalnız Genghis'i ben PC'de oynadım bildiğin, üniversitedeydim çok çok eminim ama 1 miydi 2 miydi orasını bilemiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ah ah Genghis Khan II ne oynardık sabahlara kadar clan of the gray wolf http://www.abandonia.com/en/games/505/Genghis+Khan+II+-+Clan+of+the+Gray+Wolf.html http://www.dosbox.com/ ile oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 evet ya pc ye de uyarlanmisti remake makyajli..bi 10 sene kadar olmustur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 cengizi aldıydım 2 disketti, çalışmamıştı ne küfür etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 oyunu bulduktan sonra, nesbox üzerinden oynayabilirsin eskiden oyunların kendileri de vardı nesbox'ta ama copyright hede hödösü yüzünden oyunları kaldırmak zorunda kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Marco Polo sonrası gaz mı? ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Tamam cenkizi becerdim dosbox ile meğer bi klasör vs işini doğru yapmamışım. Müziği çalmaya başlayınca bi kötü oldum zaten :) Öbürünü de oynadım diye hatırlıyorum PC'de ama ondan o kadar emin değilim Amiga 500 vardı belki onda oynamışımdır. Teşekkürler :) Ha gaza gelme olayı da şöyle, tarihin arka odasını izliyorum bu aralar tek tek, Celal Şengör ile oğlunun katıldığı programdan sonra aklıma geldi bi eski günlere gideyim dedim ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, Dosbox ile hepsini oynarsın ben hala oynuyorum arada bir. Birde şuna bak, en güzeli bu bence Bandit kings of ancient china Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Selam tom :) Hemen bakıyorum ona da, adı tanıdık geldi ama emin olamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar