Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I-pot vs Creative

diablotg

Öne çıkan mesajlar

bırak allahaskına gılean boynerde tanıtırken son ses verdım ben ıpodu kulagımda degılken o kalabalıkta 4 metre oteden sesı gelıyordu kulagına taksan kulak zarını zedelıcek sendekı ıpod bozukmus ozaman.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan sende direk applemaniac hastalığı var,
bir zen xtra bir ipoddan daha kaliteli ve daha yüksek ses verir ki nette ararsan sonuçları da bulursun.

zen xtra nın sesini açınca değil sen yandaki 3 kişi de kulaklıymış gibi dinleyebiliyor ve seste herahngi bir çatlama vs yok.

ipod concon işidir, tasarımı güzeldir ama geris igayet boştur.

@Horas valla 1sene sonra bozulkd uansızın, götürdüm kartı kırılmış dedi adam, sonra da iflah olmadı. servise sordum direk 30$ servis ücreti dedilr sırf bakmak için ben de 70$ lık alete o masrafı yapmadım. Ha ama ben aleti heralde 360 gün sürekli kullandım, kampa gittim, şelalaeye tırmandım filan. baya bir saha testi oldu o sayede

ama ben artık yanımda cd değil 30gb taşıyorum =)

[Bu mesaj Berk tarafından 15 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

siz antiapple olmussunuz abi ben ne diyim size.
tasarımı güzel diyosunuz aksine tasarımı berbat hicbi tasarım ozelligi yok.tek tasarım ozellıgı sadeligi.nesi concon anlamadım.
sesi fazla diye creative alınmaz bence hele 3gb gibi bi diski varsa.zaten max sesde dinlerseniz sagır olursunuz.
baska bi cihaza baglicaksanız creative i belirtin ona gore yorum yapalım.
yoksa burda creativein ses kalitesi ipod dan yüksek deyipte kulaklıkta ben bunu anlarım derseniz gülerim ben size.
kulaklıkta ses kalitesi anlaşılabilir fakat ipod ile creative arasındaki minik ses kalitesini anlayamazsınız[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz?
Antalya olucak. thx.
http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
bide şu resimlere oy verin
ratemypoo
Sosyal ağlarda paylaş

zen xtra ların 30 ev 60 gb diskleri mevcut...Bunun dısında gercek sesi zaten kulaklıkla almak zor.En azından ürünlerin yanında verilen kulaklıklar A.B standartları dogrultusunda 98 db den yukarısını desteklemiyor..

[Bu mesaj tayfunguler tarafından 15 Ocak 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben o iriverdan bahsetmiyorum ya. bundan bahsediyorum ben..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5743712097&rd=1[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 15 Ocak 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
bırak allahaskına gılean boynerde tanıtırken son ses verdım ben ıpodu kulagımda degılken o kalabalıkta 4 metre oteden sesı gelıyordu kulagına taksan kulak zarını zedelıcek sendekı ıpod bozukmus ozaman.

lol lol lol lol yok artık yalana bak..şu ana kadar en az 10 farklı ipoddan müzik dinledim ses aşırı aşırı düşük...zen çok rahat ezer ipodu..teknoloji olarak daha ileri..zaten sonra çıktı bu doğal bişi..ayrıca ipod concon tik işi..müzikten anlamayan adamların artislik için 40gblık ipod alıp içine 500mb üzik koyanları da var..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

horace o i-rive muhteşem bi alet..işi sadece müzik çalar yapmak olan bir firmadan müzik çalar almak zaten daha mantıklı..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bu lafı da ettisen kesin ya apple da çalışıosun ya apple sana para verio reklam yap die[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Avustralyada yasiyorum 5 ay kadar bir suredir. Tek birsey diyorum iPod. Herkeste var. Herhalde market paylari 90% falan burda. Ve bence cok guzel arkadasimda aldi ben Turkiye'ye donmeden free shoptan alacam. Ses vs. cok doyurucu. Diger tum bahsedilen modelleride inceledim. Bende iPod diyorum. Ayrica conconlukla mp3 calar almanin ne alakasi var onuda pek anlayabilmis degilim acikcasi biri aciklarsa..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

ya iPodun tasarimi falan guzel bu bi gercek ama bence her sekilde Creative..
bi arkadasin dedigi gibi mesela ben iPod aliyorum bu islerden anlamayan bi arkadasim goruo elimde "aa ne guzel" diyo falan sonra gidip alio, sonra onun arkadasida ayni sekilde ve boyle zincirleme bircok insanda iPod var ve onlara cok guzel gelebilir ama bence kesinlikle bu piyasada Creative'in urunlerini tek gecerim. Fiyat/Performans acisindan daha iyi..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UnKnownTR, 15 Ocak 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
zen touch guzel de o navigasyon sistemi cabuk bozulabilecek gibi birsey geldi bana..
su anda kullanan varsa ve bizi aydinlatirsa cok ii olur..

bu arada: http://www.ttbilisim.com/zentouch.htm

kullanan hatta şşuan elinde tutan biri olacak muhteşem bir alet oldugunu gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim. ses kalitesi , pil ömrü her açıdan süper bi alet
ses kalitesi desen bu kadar yüksek ve temiz bir ses olamaz.. ha ayriyetten ses 25 de iken kulaklıgı takmanıza gerek kalmayabilir. :)
pil ömrü desen bir tam şarj ile 3-4 gün geçirdigim oluyo..
sonuç olarak i-pod ile zen touch arasında kalmıştım ve zen touch aldım mutluyum.. şiddetle öneririm :)[signature][hline]sw0dster

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 15 Ocak 2005 20:56 tarihinde demiş ki:
i-*river imp100 vardı bence
tam 1 yıl içinde öldü alet,

ben bir creative zen xtra 30 gb sahibiyim
aşırı memnunum
onunla geziyorum evin içinde o derece,

tabi onu apple a götürüyorsun senden pil parası + 50$ servşs alıyorlar
sırf hardcaseini satmak için pakete dahil etmemişler

hatta şunu da söyleyeyim yolda yürüken liste yapamazsınız bir ipod ile ille itunes da yapıp yükleyeceksiniz. ee ne anladım ben bu işten?_

hayir on the go ile cok guzel liste yapiliyor yanlis bilgilendirmeyelim =)
ben birde sunu anlamiyorum neden millet aldigi seye toz kondurmuyor ? creative alanlar ipodu asiri derecede bokluyor ipod alanlar asiri derecede creative'i. ben arkadasimda creativein 128 mb lik mp3 playerini kullandim cok hosuma gitti ses kalitesi cok guzeldi ipod aldim evet sesi biraz az cikiyor ama tasarimi sekli bana daha hos geliyor creativeinkilerden creative'in ses kalitesinden baska bir avantaji yok ipoddan yani ha almamis olsaydim gene ipod alirdim ipod daha guzel geliyor bana

[Bu mesaj Disappear tarafından 17 Ocak 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar kendilerince ne güzel şeyi yani toz kondurmayacakları alete birkaçyüz $ bayıyorlar da ondan.
ama bu iş üstüne baya araştırma yapmış biri olarak

ufak olsun şık olsun pahal ıolması önemli deil diyorsanız ipod
ama benim param kıymetli ucuza en yüksek kalite müzik dinlemek isterim, büyükçe bir şeyi kemerime takar koşarım diyorsanız o zaman creative
Sosyal ağlarda paylaş

Creative Zen Xtra 30GB kullaniyorum hastasiyim.. Herkese tavsiye ettim bile. :) Ara kablodan bir de ses kartina bağliyorum (ki kendisi de creative) 5.1 sistemden(ki kendisi de creative) müzik dinliyorum. Yok böyle bir keyif :) Ayrıca şekil ve boyut itibariyla i-pod döver ama fiyat/performansda creative ezer... 100 dolardan fazla fark var.. Yamuluyorsam düzeltin.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 15 Ocak 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
ya ben o iriverdan bahsetmiyorum ya. bundan bahsediyorum ben..

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48683&item=5743712097&rd=1

ben de hastasıyım kendisinin şuanda imp 550 slimxim war gayet memnunum ses kalitesi bomba zaten dismanin ben sırf cd taşımaya üşendiim için o mp3 playerı alacam bu discmani de arabam olunca ona takarım :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...