paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Selam, NAS sonrası elde kalan fazlaları satmaya karar verdim. 2 tane harici WD diskim mevcut:1. WD MyBook Home Edition 1TB 150TL eSATA, USB 2.0, 2adet Firewire 400 bağlantı mevcut üstünde. Firewire ve USB kablolarını bulamadım ama eSATA olarak kullandığım için o kablo elimde mevcut. Orjinal adaptörü ile teslim edilecektir. Anakartında eSATA olmayanlar için kasa arkasına takılan eSATA çoklayıcı ile birlikte teslim edebilirim. Bios üstünden ilgili SATA portları hot-swap olarak tanıtmanız kâfi.2. WD MyBook Essential 2TB 180TL Sadece USB 3.0 bağlantı mevcut. Parlak gövde çizilmesin diye konmuş olan nylon hâlâ üzerinde durmaktadır. USB 3.0 kablosu mevcut, adaptörü orjinaldir. Her iki disk de dâhili disklerdeki dosyaları otomatik olarak yedeklemek amacıyla kullanıldılar. Monitör yanında beklediler, sağa sola taşınmadılar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Abi selam, balta değil ama soru diyelim. 1tb ile 2tb arasında niye o kadar az fark var? 2tb fiyatı uygun gibi sanki ama 1tb pahalı kaçmıo mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Sıfırlanmış disk abi onlar, istemem. Araçlarla ilgili teknik dökümanları recovery edicektim alıp =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dworgian said: Abi selam, balta değil ama soru diyelim. 1tb ile 2tb arasında niye o kadar az fark var? 2tb fiyatı uygun gibi sanki ama 1tb pahalı kaçmıo mu böyle? e-sata desteğindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Selam, eSATA ve Firewire yüzünden öyle. USB 2.0 ile saç yolmaya başlıyor insan : Her türlü low-level format atılır, sıfır yazılır :P EDIT: 2TB olan bir arkadaşa rezerv edildi akşama kadar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 anladım teşekkürler =) edit: kusura bakmazsanız, bende de bunun çook eski 500 lüklerinden var ama artık disk dönüp dönüp okumuyor. var mıdır çaresi? kasasını açıp içindeki hdd başka bir external box a fln taksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Diskte vardır problem kutuda bişey yoktur muhtemelen abi. Okuyucu kafada sıkıntı vardır. Kutuyu açıp başka bi hdd koy, en azından kutudan mı değil mi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Selam, %80 disk değişikliği ile kutuyu kullanmaya devam edersin. %20 ihtimal diski tanımamazlık yapabilir ama o kadar gıcık bir firmware yükleyeceklerini sanmam :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 kabından çok hdd derdim benim gerçi. kabı atabilirim zaten kocaman kutu lsakdjak neyse gg galiba. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, 2TB olan satıldı. Yok mu 1TB isteyen? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 2TB olan satilmamistir ya bence alici bir sorun cikarir kesin sayet cikarir ise ben buradayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, Üzgünüm :( Sana bâyi iskontosu uygulayıp 1TB verelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 USB 2.0 zaten elimde 6tb var totalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Selam, 1TB'lık model için fiyat 130TL olarak revize edildi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar