Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Rennie işte, adam öldürmüş onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 nexium denmemiş hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 di said: SeaGle said: rennie komasına giricem. Mideden senelerdir cektigini forumdaki herkes biliyo sanirim, o kadar buyuk bi sorun senin icin lakin ona ragmen hala rennie falan takiliyosan mustehak. Abi endoskopi yaptırdım. Sonuca göre safra sıvısı 12 parmak bağırsağında durmak yerine yukarı çıkıp mideye giriyormuş. Bi de midede bakteri çıkmıştı. Antibiyotik kullandım onun için, bi de işte düzenli kullandığım ilacım var. Gitmediğim doktor kalmadı desem yeri var. Çaresini aradım yani ama bu kadar çözüldü şu ana kadar =/ @Xaenin, bizimkiler malzemeden çalmış üretim sürecinde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Dworgian said: nexium denmemiş hayret Kullanıyorum onu ben. Bi boka yaramıyor bende, özellikle son dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 yediklerine de dikkat ediosun herhal bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Abi bu kadar problemle bence 42 yaşında dünyanın en salak sebebinden ölürsün sen, yediklerine falan dikkat etme o yüzden hayatı yaşa salla. Gidici yani adama baksana, dededen kalma 67 model Doğan SLX gibi problem çıkarıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Yediklerime dikkat ediyorum. Sıkıyosa etme zaten sdf. Ölmücem olm sizi gömmeden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar