Korax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 tek sikintisi cok vakit aliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 evet 1 tb lık 7200rpm external drive'da 3,5 gün sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 3,5 gün mü? wtf? vay arkadaş. hdd imi satmam yakar çöpe atarım daha iyi o ne ya öyle asldkjaskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, Zaten satmak istemesem iş çok kolay; sök, diskleri kır, hurdaya at. Valla normal format+normal zero fill yaptım bıraktım. Diskler hızlı müşteri buldu :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 alıcı bi restore programı kurup sonucu bildirsin bari sjkdklasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paramecium'dan şüphelendim şimdi. Hddleri parçalasa olağan şüpheli durumuna düşecek malum faturalı ürünler,bu hddler alındı da ne oldu ? Nereye kayboldu ? Evde dursa polis yakalasa yani aylarca elinde tuttun ama hiç yüklemedin demek ? diyerek sorgulayacaklar. O yüzden en mantıklı seçenek tamamen formatlayıp bir başkasına satmak,ne oldu diye sorgularlarsa paraya ihtiyacım vardı zaten pek kullanmadım da o yüzden sattım diyecek. Hddleri alan alıcıya ulaşılırsa da hddlerin içinde bir şey olmadığı ortaya çıkacak. Masaüstü bilgisayarı da yakın zamanda yakmış. Çok ıkırcıklı durumlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Satın alan kişiye de polis telefon edip "hdd inizde gizli belgeler yakaladık bize 500 bin tl getirin" diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Selam, Belki de uzay geometride ben de bir paralelimdir :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar