Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Şimdi Nokia'yı Microsoft satın aldıya, benimde telefon almam lazım en uygun ürünlerde Nokia'da. Mesela Nokia Lumia 925 16 GB 700 Tl. http://www.hepsiburada.com/liste/nokia-lumia-925-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepnoklu925&categoryId=371946#engine=visilabs Bunu alsam 2 sene sonra pişman olurmuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 cık (başlık için) hı hı (sorun için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 700 Tl civarı ne var ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 ben 930 kullanıyorum, bazı uygulamaların olmaması (go) dışında sorun yok, zaten bir çoğunun muadili de var, güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 2 sene sonra pişman olmadan telefonu değiştirmiş olacağın için kullanılır. 920 var bizde, gayet hızlı, güncellemelere direniyo yani, hiçbir ui yavaşlığı, açılmayan aplikasyon olmadı. yalnız en son lumia kamera güncellemesi yarıda kesiliyo, google search atmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 sırf indirimde diye alınır yoksa pek kullanışlı değil windowsphonelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 iphone dışında bide sony xperia dışında aldığın hiç bi telefonu 2 sene kullanamıyosun. diğer androidlerde baya leş ötesi. xperia z var canavar gibi. kasası falan inanılmaz sağlam. 100 kere yere düşürdüm çatlak bile yok. zaten su geçirmiyo. yavaşlık sıkıntısı hiç yok. canavar gibi telefon. xperianın telefonlar ucuzsa eski modelleri direk go xperia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 1400müş lan sıfırı benim telefonunda boşver çokmuş. ben ucuzlamıştır falan sandıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 o fiyata GM filan var bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 note 2 kullanıyorum 2 senedir. şimdi argümanını alıp gidebilirsin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 o ayfon ve xperia dışında 2 sene hiç bi telefonu kullanamazsın olayını bi geçicen sende neyse. ayfonboi ye laf anlatmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 samsunglar baya leş. plastik gibi yamuluyo elinle azıcık zorlayınca lan resmen. ne kadar s4 kullanan arkadaş varsa hepsi en az 2 kere ekran değiştirdi. kasası soyulan telefon gördüm lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 samsung kasası leş, doğru. plastik olduğu için plastik gibi yamulabilir. ama yaptığın genelleme doğru değil. samsung da android telefon üreten tek marka değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 samsung = her yönüyle leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Bende de note 2 var, iki yılı geçtik, bir yıl daha rahat gider. Açamadığı program yok, pil değişebilir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Iphone cok pahali. Sonylere bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 windows phone al cidden. eğer google altyapısı çok da önemli değilse. google maps yok cünkü winmoda. ama gmaili push olarak senkronluyo outlooka. özellikle bilgisayarda win 8 ve office kullanıyosan baya güzel cloud sync olayı var. telefonda native office olması ve 700 lira olması baya iyi. her android kekosu gibi kaat üstünde yazan yok gpu şu hızında yok rami şu kadara takılmayacaksın. çünkü "en hızlıyım" diyen android hızında çalışıyo alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 google'ın ofis yazılımları aynı işi görüyor, sync dahil. 700 liralığa da gerek yok, herhangi bir android telefon yapar. üzerine google maps de kurabilirsin. android alın diye demiyorum. "windows kekosu" olup standart özellikleri pazarlamayın diye yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 700 liraya lumia 9xx kadar iyi fotograf çeken, stabil bi alet göstersene abi. premium alet alıyosun 700 liraya, androidde alabileceğin en fazla general mobile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kermit said: samsung = her yönüyle leş samsungu da bu kadar ezmeyin lan. nesi leş o kadar? android leş desen eyvallah da, rootla kullan çok sıkıldıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bende s3mini gibi sikko bi telefon var ama bin kere düşürdüm kendim fırlattım fln hala ilk günkü gibi çalışıyo 2 sene önce aldım ekranı istesen zor kırarsın ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/125071319/asus-zenfone-6-siyah-akilli-telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 bu arada gecen mesaj geldi vatandan mı ne, iphone 4s 8gb 999 lira diye. ahah kafamı duvarlara vuracaktım az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar