Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carrefour'da çektiğim bir fotoğraf =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu çektiğim şey çöp kutusu. Üstüne işaret yapıştırmışlar sigara atmasınlar,sigara söndürmeye kalkmasınlar falan diye. E tabi bu insanlar Türk,amcacım "S...tir lan" demiş heralde yapıştırmış sigarayı amblemin üstüne. Onu görüp aynısını yapan diğerleri de bi ayrı :)

[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young

Mesaj tarihi:
bizi daha güzel özetleyebilecek seylerin sayısı da az hani..

süfermis[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
where is hareket, there is bereket paticiklerim.

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Mesaj tarihi:
:lol: helal olsun bea işte biz buyuz abi ab yalan bizim yanımızda![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.ayrıca ne ööle gökhan özen falan(öghhh)..........
Mesaj tarihi:
o sigara sanki yerde ezilmişte oraya konmuş gibi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
sigara kullanıoz diye bi mi zuçlu olduk yani[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
kermit_frog, 16 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
o sigara sanki yerde ezilmişte oraya konmuş gibi

Banada öle geldi..
Fotoda alıntı gibi =)[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Mesaj tarihi:
foto güzel de çöpün aynasındaki yansıman daha bi güzel :P[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..

[Bu mesaj jankis tarafından 17 Ocak 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
feyk bunların hepsi feyk. gerçek resim istiyorum millet artık bunlarla ilgilenmiyor. feyk fotorafçı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...