Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16.01.2005 Zaga..


Toledor

Öne çıkan mesajlar

İzleyeniniz varmı? Bence Şuana kadar izlediğim ve izlemekte olduğum en kötü bölümlerden biri. Bugün programa seyirci olarak katılmayı düşünüyordum ama iyiki katılmamışım. Gerek Medya arkasıyla gerek aradaki bölümler gerek okanın performansı gerekse konuklara davranışları özellikle Seda Akman ı davet edip hiç takmayışı ona yöneltilen soruları hemen kesip tekrar ışın karacaya dönmesi falan yani berbattı kısaca.[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuklarin nispeten tirt olusuydu bugunu kotu yapan. seda akman ve diger adam dut yemis bulbul gibi oturdular. sinif ogretmeni gibi konusmayanlar konussun mu diyecekti adam? bence bugunun en guclu yani medya arkasiydi herseye ragmen.

ama bugunku program cok iyiydi diyemiyorum bende.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta bunu yapan adam okan. Yani Gidip oraya Işına sataşana kadar Seda ya da sataşabilirdi. Sedaya soru sorabilirdi. Ama orada Seyirci iyi akşamlar deyip sedaya soru sormayakalkınca okanın seyirciye dönüp çok sıkıldım çok sıkıcısınız demesi, telefonu kesip tekrar ışın a dönmesi çok ayıp birşey yani. Sonra Programı yarıda terketmek..

Bu akşam tek sevdiğim nokta yine her hafta olduğu gibi sonu oldu. Selin i izledim, Yusufla coşup güldüm, Pınarla uyudum[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Acıkcası bugunku program orta seviyeydi eglence acısından. Medya arkası falan gayet iyiydi onunla ılgılı demıyorum. Ha ayrıca okan'ın medya arkasındakı Hıcır(Caner)'le aydını taklit edisinde gulme krizlerinede girdim yani.

Seda Akman zaten oyle oturdu bı kenarda butun program boyunca. Laf olsun dıye cagırılmıs sanırım hehe.

Ha yine bitane salak ukela aradı okan bak senı bastırıyorum naberrr diye sacma sacma konusmaya basladı. Hatta bunlara ragmen okan konusmasına fırsat tanıdı. İyice sacmalayınca kız zagaladı bi güzel. Cok daha onceden yapmalıydı.

Ha bide su boy kısaltma ve cekirge sarkısında hoplayıp zıplama olayına baya bi guldum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayirda, programa katilan konuklar da eger katilimci olmazlarsa sunucu ne yapsin? isin karaca her konuda okanla birlikte konusup eglenmeye calisti. seda akman sus pus oturup guldu sadece herseye. yani okan ne kadar sunucu da olsa bir sorar iki sorar, bakti bisiy gelmiyor, amaan der yani. oyle de oldu.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen oyle oldu.

Olay okanda degıl orada Seda Akman'da zira dojorelin dedigi gibi Işın Karaca gayet aktif pozitif herşeye gulen giren bi karakter bunuda gorduk.

Konuklar cok etkılıyor programı yani...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence okan bu programda bazı şeyler üzerinde çok durdu.
insanlar da gülmedi açıkçası.

yani çok ufak şeylere dokundu televizyon programları hakkında mesela.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya izlicekti aslında ben ama baktım kötü gidio bırakıp kitap okudum iikide izlememişim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...