Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstifa etmek

Remus

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir iş buldum istifa edicem gibi, yıllık 10K civarı bir maaş artışım olacak. İstifa ederken şu anki patronumun kalbini kırmak istemiyorum. Eleman üzerimden baya para kazanıyor, haliyle bana bir şey vermiyor. Ama çok kötü bir dönemimde de iş verdi.

Adamın kalbini kırmadan nasil bir konuşma yapsam. Yoksa kalbi kırılmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bence hafta sonunu bekle ve pazartesi deki; xx bey hafta sonu bir aile dostumuz aracılığı ile reddemeyeceğim ve kariyerim açısından büyük gelişme kaydetmeme sebep olacak bir iş teklifi aldım. kendim ve ailemle de istişare ettiğimde olumlu şekilde cevap verdim. buna binayen ben müsahadenizi istyeceğim.

sonra sarılıp helalleşin.
Sosyal ağlarda paylaş

Öbür taraftanda yarına kadar süre istedim zaten. Delikanlı gibi söylüyücem herhalde böyle teklif aldım, kabul etmeyi düşünüyorum diye. Telefonda olacak bu konuşma malesef, yurt dışıdan gelicek bu akşam ondan yoksa yüz yüze söylerdim. Birde yarın haber vermem lazım diğer yere. Tabi diğer taraf yanar dönerlik yapıp cayarsa çok pis ortada kalırım o ayrı konu adafasg.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

o ay hesabi isveren isten cikartacaksa daha dogrusu is sozlesmesini fesh edecekse ihbar suresi olarak..

calisan istifa edecekse 1 ay

yanlis bilgi

verdiğin linkten doğrusu ( her iki taraf için de gecerli ) :

İşi 6 Aydan Az Sürmüş İşçi İçin : 2 Hafta

İşi 6 Aydan 1,5 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 4 Hafta

İşi 1,5 Yıldan 3 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 6 Hafta

İşi 3 Yıldan Fazla Sürmüş İşçi İçin : 8 Hafta
Sosyal ağlarda paylaş

Biye abi?

Insan gibi izin istenebilir, patronun da bi yere kadar verebilme gucu vardir, opusur koklasir yasaminiza devam edersiniz.

Ya da patron blof yaptigini dusunur, fazla maas vermem der, ihbari koyar kalbini kirarsin.

Ya da patrona is teklifini sunarsin, o seni isten cikartir ne bu terbiyesizlik diye.

Hersey olabilir yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...