Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Yeni bir iş buldum istifa edicem gibi, yıllık 10K civarı bir maaş artışım olacak. İstifa ederken şu anki patronumun kalbini kırmak istemiyorum. Eleman üzerimden baya para kazanıyor, haliyle bana bir şey vermiyor. Ama çok kötü bir dönemimde de iş verdi. Adamın kalbini kırmadan nasil bir konuşma yapsam. Yoksa kalbi kırılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Sorun sen de değil, ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 iş abi bu tam tersi olsa o seni hiç düşünmeden çıkartırdı merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ocakta zam iste. vermezse anlat durumu. yoksa gidiyom panpa de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi boyle boyle bir teklif geldi diye soze basla..konusmadan is yapmaya kalksan daha kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Yeni ve daha iyi bir şirketten iş teklifi aldım. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Saygılarımla. GGNORE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 bence hafta sonunu bekle ve pazartesi deki; xx bey hafta sonu bir aile dostumuz aracılığı ile reddemeyeceğim ve kariyerim açısından büyük gelişme kaydetmeme sebep olacak bir iş teklifi aldım. kendim ve ailemle de istişare ettiğimde olumlu şekilde cevap verdim. buna binayen ben müsahadenizi istyeceğim. sonra sarılıp helalleşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 benden daha iyilerine layiksin patron de..ben sana az gelirim .kisitlarim seni..yetemem ..de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 lan belki zam istese şimdiki patrondan yapıcak adam. niye hemen gittiriyorsunuz adamı. bi sorsun önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Öbür taraftanda yarına kadar süre istedim zaten. Delikanlı gibi söylüyücem herhalde böyle teklif aldım, kabul etmeyi düşünüyorum diye. Telefonda olacak bu konuşma malesef, yurt dışıdan gelicek bu akşam ondan yoksa yüz yüze söylerdim. Birde yarın haber vermem lazım diğer yere. Tabi diğer taraf yanar dönerlik yapıp cayarsa çok pis ortada kalırım o ayrı konu adafasg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 1 ay onceden haber vermen gerekiyo, ya da 1 ay beklemen Ama bu sadece tazminat icin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 6 aydan fazla çalıştıysan bir türlü 4 hafta 6-8 diye gidiyor sonra uzadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 esh haklidir ihbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 o ay hesabi isveren isten cikartacaksa daha dogrusu is sozlesmesini fesh edecekse ihbar suresi olarak.. calisan istifa edecekse 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Remus said: >profesyonellik >kalp kırma >does not compute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 dana22 said: o ay hesabi isveren isten cikartacaksa daha dogrusu is sozlesmesini fesh edecekse ihbar suresi olarak.. calisan istifa edecekse 1 ay yanlis bilgi verdiğin linkten doğrusu ( her iki taraf için de gecerli ) : İşi 6 Aydan Az Sürmüş İşçi İçin : 2 Hafta İşi 6 Aydan 1,5 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 4 Hafta İşi 1,5 Yıldan 3 Yıla Kadar Sürmüş İşçi İçin : 6 Hafta İşi 3 Yıldan Fazla Sürmüş İşçi İçin : 8 Hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 adam kalp kırma diyor ya AHAHAHAHAHAHAHAHA kalbini kırcakmış patronun AFAISUFHSAFHAF demek patronun kalbi kırılmasa AWJFIAIWFJAKSFŞAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Biye abi? Insan gibi izin istenebilir, patronun da bi yere kadar verebilme gucu vardir, opusur koklasir yasaminiza devam edersiniz. Ya da patron blof yaptigini dusunur, fazla maas vermem der, ihbari koyar kalbini kirarsin. Ya da patrona is teklifini sunarsin, o seni isten cikartir ne bu terbiyesizlik diye. Hersey olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 harbi ha 27 sinde soracaklar bunu direkt bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 abi belki patronuyla enseye şaplak göte parmak bi ilişkisi var. el pençe süklüm püklüm durmuyor karşısında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 sektör ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Has Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ben de 2 ocak 2015 veriyorum istifayı iş bulun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Aluriel said: abi belki patronuyla enseye şaplak göte parmak bi ilişkisi var. el pençe süklüm püklüm durmuyor karşısında lol canim o zaman keline bir buse kondurur kapiyi kapatir gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar