EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 antique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sert içki yoktur, bulabildiğin kadar içkiyi karıştırmak ve uçmak vardır..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bi arkadaşım tekel vodkayı sek olarak haddinden fazla içti ve komaya girdi, kızı hastaneye zamanında yetiştiremesek yolcuydu. Tepkiyi falan kesti böyle. Hastanede de tepki maximuma çıktı, serumu takan hemşireye ne küfürler ediyo biz susturmaya çalışıyoruz =) Kötü birşey sarhoş olmak ya, içki ve çakırkeyf olmak güzel ama sarhoş olmak kötü. Rezil ediyorsun kendini. 2 defa oldum tam anlamıyla sarhoş, ikisinde de yapmak istemyeceğim şeyler yaptım o yüzden çakırkeyflikten ötesi hoş dğeil =) Bu arada bi arkadaş zırtapoz demiş, bottle bong diye biliyorum ben onları. Var benim arkadaşımda da okulda. Süper birşey, şişe biraya takıyorsun, o otomatikman aşağıya indirip hava dolanımı sağlıyor şişe içinde, böylece sen sadece yutkunuyorsun hızlı hızlı, bira otomatik iniyor nefes almana falan gerek yok =) 3 snde şişe bira bitiriyosun süper bişey =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 rakıyı cay ka$ıgıyla icmek ilginc olabilir, bi denemek lazım bakalım ne kadar kafa yapıcak. o alet de bayaa saglammı$, tam fondipci i$i :) benim onerim de $ooyle, bizim laboratuvarlarda saf alkol olur her masada, ooyle durur bazen i$e yarar, gecende bi arkada$ sadece 1 yudum aldı -ki arkada$ ickiye epey dayanıklıdır- kafayı bulmadı ama 2 saat kıvrandı, midem yanıo die. e tabii eline bile dokunce buharla$ma sayesinde bayaa sogutuyo elini, icince naapar du$unun artık. ama zannedersem 3-5 yudumu kafayı epey iyi yapar, mideye inmeden buharla$ıo, e tabii yemek borusunda bayaa damar agları var, keza dil altında da var bu aglardan, kafayı saglam yapar yanii :) saf alkolun dil altından alınmasını ise du$unemiyorum bile.saniyesinde emilir yani, oyle boyle bi $ey diil, bi de anus var tabii orda da bayaa damar agı var :) [Bu mesaj uzumlukek tarafından 14 Ocak 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Elinde İbrahim Tatlıses mp3'ü,cd'si,kaseti fln varsa bir kutu efes+i.tatlıses...kesin çözüm;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 caddebostan migrosta alkol reyonunda ispirto var böle mosmor güzeldir deneyin...[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Ocak 2005 13:10 tarihinde demiş ki: Bu arada bi arkadaş zırtapoz demiş, bottle bong diye biliyorum ben onları. Var benim arkadaşımda da okulda. Süper birşey, şişe biraya takıyorsun, o otomatikman aşağıya indirip hava dolanımı sağlıyor şişe içinde, böylece sen sadece yutkunuyorsun hızlı hızlı, bira otomatik iniyor nefes almana falan gerek yok =) 3 snde şişe bira bitiriyosun süper bişey =) ya tam anlamıyla nedir bu duymadım hiç ama çok güzel bir şeye beziyor anlattığın kadarıyla. Resimleri fln varmı elinde yada link?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ispirto iç[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Oje al 1 koklamaya başla 1 süre sonra acaip kafa oliomuşsun...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bizim ark lar Balyoz diye bisi icmsilerdi uludag da sert bisi diolardi , e adi ustunde ztn:) tam tarifini bilen varsa yazsin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tekel votka iğrenç yahu.. kolonya diyoz biz ona..Zamanında az içmezdim ama:) Bi küçük bitirince sarhoş olursun bence..Ama sek olarak ve yarım saat içinde..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 eagle_dnz 2 birayla da sarhoş oluyor da normal bir insan için mesela 3marmara fondip... o kadar ki direk kusturabilir bile..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sıcak cayla birlikte buz gibi bira . etkisi kisa sureli ama etki oyle boyle degil bir de madem yikilmak istiyorsun kopek oldurenle votkayi karistir - direkt ikisini karistirip ic ; midede bir ondan bir bundan diye karistirma - . ictiklerini midede tutmak icinde bol tuzlu limon yanina . koca yudum sarap-votka 1 dilim limon .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 14 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 absinthe yüzde 70 alkol+halisünasyon maddesi..daha ne istersin..ucuz diil ama az içebileceğinden seni 1 ay idare eder:Diçemiosun feci açı ve direk uçuro..amerikada falan 1907den beri yasak..tavsiye ederim:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yazan oldumu bilmiyorum bira içine sigara külü.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: UltraPsycho, 14 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki: tekel votka iğrenç yahu.. kolonya diyoz biz ona..Zamanında az içmezdim ama:) Bi küçük bitirince sarhoş olursun bence..Ama sek olarak ve yarım saat içinde.. Bi kucuk bitiripte sarhos olan adam icmeyi bilmeyen adamdir hele Tekel Votkasi ile.. (sek icilmez o her $artta kolonyadan farki yok cunku icine zoraki vi$ne yada portakal suyu katmak gerek).. 1 buyuk lazim.. heleki Absolut oldu mu ooo.. o ayri bi$i tabi..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 1 küçük votkayla bende sarhoş olmuyom ben ortalama olarak soledim Tekel votka zaten b.ktan...Vişne suyu falan karıştırınca keyfi falan kalmıyo.En iisi sek içmek[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 smirnoff iyidir, adamlar 3 kere damıtıyo mereti kral bişey sodayla yada sprite ile karıştırıp bi dilim limon at tamamdır yanına bide puro :D yada bulabilirsen rom içicen, %90 hacmen meret, para yok diyosanız bira alın sigara külü atmayın zararlıymış öle duydum bi tane küp şeker atın içine öyle için kafa 1500 oluyor[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 @UltraPsycho: Tekel Votka sek icilmez ki, sek icerken bogazi yakiyo bo$u bo$una hem damagina i$kence, hem bogazina.. kisacasi bir zevk alamazsin, eger sek iciceksem gider Viskimi alirim kral gibi cikolatamla birlikte icerim :)..[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tekel vodka + energy drink yapın tabi absolut vs. gibi olmuyo ama idare eder.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tekel votka'si ile burn kari$tirinca $urup gibi oluyor, en iyisi red bull'la kari$tirmak. ama yinede energy drink ile kari$tirilmi$ votka icin tehlikeli diyolar.. hatta durun benim kucuk votka + burn combosu ile resmimde vardi.. hemen payla$iyim sizlerle sicagi sicagina..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 buyrunuz:[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hayatta vazgecemedigim 3 $ey var, siralamak gerekirse: alkol, kizlar, kumar.. siz hic sabahin 4'unde sizi vinc gelse bile kaldiramayacakken, aranip icki alemine davet edildiginde gittiniz mi? evet ben yaptim.. (ovunmek gibi olmasin tabii ama) "high all time"..[signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar