Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beleş sarhoşluk

namesiz

Öne çıkan mesajlar

Bi arkadaşım tekel vodkayı sek olarak haddinden fazla içti ve komaya girdi, kızı hastaneye zamanında yetiştiremesek yolcuydu. Tepkiyi falan kesti böyle. Hastanede de tepki maximuma çıktı, serumu takan hemşireye ne küfürler ediyo biz susturmaya çalışıyoruz =)

Kötü birşey sarhoş olmak ya, içki ve çakırkeyf olmak güzel ama sarhoş olmak kötü. Rezil ediyorsun kendini. 2 defa oldum tam anlamıyla sarhoş, ikisinde de yapmak istemyeceğim şeyler yaptım o yüzden çakırkeyflikten ötesi hoş dğeil =)

Bu arada bi arkadaş zırtapoz demiş, bottle bong diye biliyorum ben onları. Var benim arkadaşımda da okulda. Süper birşey, şişe biraya takıyorsun, o otomatikman aşağıya indirip hava dolanımı sağlıyor şişe içinde, böylece sen sadece yutkunuyorsun hızlı hızlı, bira otomatik iniyor nefes almana falan gerek yok =) 3 snde şişe bira bitiriyosun süper bişey =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

rakıyı cay ka$ıgıyla icmek ilginc olabilir, bi denemek lazım bakalım ne kadar kafa yapıcak.

o alet de bayaa saglammı$, tam fondipci i$i :)

benim onerim de $ooyle, bizim laboratuvarlarda saf alkol olur her masada, ooyle durur bazen i$e yarar, gecende bi arkada$ sadece 1 yudum aldı -ki arkada$ ickiye epey dayanıklıdır- kafayı bulmadı ama 2 saat kıvrandı, midem yanıo die. e tabii eline bile dokunce buharla$ma sayesinde bayaa sogutuyo elini, icince naapar du$unun artık. ama zannedersem 3-5 yudumu kafayı epey iyi yapar, mideye inmeden buharla$ıo, e tabii yemek borusunda bayaa damar agları var, keza dil altında da var bu aglardan, kafayı saglam yapar yanii :)

saf alkolun dil altından alınmasını ise du$unemiyorum bile.saniyesinde emilir yani, oyle boyle bi $ey diil, bi de anus var tabii orda da bayaa damar agı var :)

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 14 Ocak 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Elinde İbrahim Tatlıses mp3'ü,cd'si,kaseti fln varsa bir kutu efes+i.tatlıses...kesin çözüm;)[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Ocak 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
Bu arada bi arkadaş zırtapoz demiş, bottle bong diye biliyorum ben onları. Var benim arkadaşımda da okulda. Süper birşey, şişe biraya takıyorsun, o otomatikman aşağıya indirip hava dolanımı sağlıyor şişe içinde, böylece sen sadece yutkunuyorsun hızlı hızlı, bira otomatik iniyor nefes almana falan gerek yok =) 3 snde şişe bira bitiriyosun süper bişey =)

ya tam anlamıyla nedir bu duymadım hiç ama çok güzel bir şeye beziyor anlattığın kadarıyla. Resimleri fln varmı elinde yada link?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

sıcak cayla birlikte buz gibi bira . etkisi kisa sureli ama etki oyle boyle degil

bir de madem yikilmak istiyorsun kopek oldurenle votkayi karistir - direkt ikisini karistirip ic ; midede bir ondan bir bundan diye karistirma - . ictiklerini midede tutmak icinde bol tuzlu limon yanina . koca yudum sarap-votka 1 dilim limon .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 14 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

absinthe yüzde 70 alkol+halisünasyon maddesi..daha ne istersin..ucuz diil ama az içebileceğinden seni 1 ay idare eder:Diçemiosun feci açı ve direk uçuro..amerikada falan 1907den beri yasak..tavsiye ederim:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 14 Ocak 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
tekel votka iğrenç yahu..
kolonya diyoz biz ona..Zamanında az içmezdim ama:)
Bi küçük bitirince sarhoş olursun bence..Ama sek olarak ve yarım saat içinde..

Bi kucuk bitiripte sarhos olan adam icmeyi bilmeyen adamdir hele Tekel Votkasi ile.. (sek icilmez o her $artta kolonyadan farki yok cunku icine zoraki vi$ne yada portakal suyu katmak gerek).. 1 buyuk lazim.. heleki Absolut oldu mu ooo.. o ayri bi$i tabi..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

smirnoff iyidir, adamlar 3 kere damıtıyo mereti kral bişey sodayla yada sprite ile karıştırıp bi dilim limon at tamamdır yanına bide puro :D yada bulabilirsen rom içicen, %90 hacmen meret, para yok diyosanız bira alın sigara külü atmayın zararlıymış öle duydum bi tane küp şeker atın içine öyle için kafa 1500 oluyor[signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

@UltraPsycho: Tekel Votka sek icilmez ki, sek icerken bogazi yakiyo bo$u bo$una hem damagina i$kence, hem bogazina.. kisacasi bir zevk alamazsin, eger sek iciceksem gider Viskimi alirim kral gibi cikolatamla birlikte icerim :)..[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tekel votka'si ile burn kari$tirinca $urup gibi oluyor, en iyisi red bull'la kari$tirmak. ama yinede energy drink ile kari$tirilmi$ votka icin tehlikeli diyolar.. hatta durun benim kucuk votka + burn combosu ile resmimde vardi.. hemen payla$iyim sizlerle sicagi sicagina..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta vazgecemedigim 3 $ey var, siralamak gerekirse: alkol, kizlar, kumar..
siz hic sabahin 4'unde sizi vinc gelse bile kaldiramayacakken, aranip icki alemine davet edildiginde gittiniz mi? evet ben yaptim.. (ovunmek gibi olmasin tabii ama)

"high all time"..[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...