reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sıkıyosa sadece bir çay bardağı sek rakıyı çay kaşığı ile içmeye çalış..(mümkünse ince belli olsun :) acele etme, tadını çıkara çıkara!! kalıbımı basıyım en dayanıklı olanınız bile daha bardak bitmeden leylasını arayan mecnun olur.. bence en ucuz yolu bu sacede 1 ince belliye tuş olcan..daha ne istiyon? :)[signature][hline]all your base are belong to us !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hah bi olayaklıma geldi.. Bundan bi kaç ayönce antalyaya gitmiştim. Akşam otelin barında oturup günün yorgunluğunu atarkenbiadam yanıma oturdu bara. Barmenle iddalaştılar flaan muhabbet oldu.. Beni hayatta sarhoş edemessin dedi..Adam bi kokteyl hazırladı. Ben odayagittim o arada. Geri geldim herif yerlerde sürünüyodu. Kahve içiriyolar falan adam uçmuştu.. Yani 3 şişeviski içsem o hale düşerdim. Dumur oldum.. Ee adamın işi bu ama hayret verici..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Aynı olay arka olmuştu. Long island içirmiş barmen.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nişantaşı topshop'da bi zırtapoz var 12 milyon mu ne (tam nası bişi olduğunu bilmiyorum denemedim zira içkiyi sarhoş olmak için içmem keyif için içerim.) aletin bi tarafını ağzınıza sokuyomuşsunuz, bi tarafını içkiye.. sonra bişey yapıyomuşsunuz içkinin tadını almadan direk miğdeye indiriyomuşsunuz, yaklaşıkbi 3-5 dakka sonra da kanatlanıyomuşsunuz miş'likonuşuyorum tam bilmiyorum kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorum bu alet hakkında, bi bilen varsa beni de aydınlatsın tam olarak. şimdi merak ettim.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 duydugum en salak alet.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 napıcan birinemi içircen? töbe töbe. İç adam gibi işte adabıyla sonra bayılmayıpta sarhoş kalırsan artık o halle ne yaptığını filme alsalar inanmazsın.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Hıms evet direk çat diye düşüren hımssss evet etil alkolü dene direk çat diye çatlayı verirsin :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bonepart nasıl komaya girilir tarifi vermiş. ufak votkayı direk kafaya dik demiş. oda güzel.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Ardeth, 14 Ocak 2005 01:16 tarihinde demiş ki: napıcan birinemi içircen? töbe töbe. İç adam gibi işte adabıyla sonra bayılmayıpta sarhoş kalırsan artık o halle ne yaptığını filme alsalar inanmazsın. içmedende oluyo said: Cok hızlı derin nefesler alıp ver zaten bi noktadan sonra gülmeyede başlıyacaksın, daha sonra kolay kolay durmıyacaksınb zaten bi bakmişsin herşey bi garip gözüyo. dedik ama cididye alınmadık Sakalamız yokk.... nyse sözümüz dinlenmiyo her şekilde.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eheh nasıl bir sakalsız cüce ya. Sakalsız cüceye kız bile vermezler :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 *!Sakalsız cüceye baltamı bile vermem* - john sebastian bach[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sakalımız yok diyenmi oldu var mis gibi sakal, tarıyorum hergün.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Cuce, 14 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 14 Ocak 2005 01:16 tarihinde demiş ki: napıcan birinemi içircen? içmedende oluyo Nası yani? karşındakine ''çok hızlı hızlı nefes alıp ver, seni bayıltmam lazım ama masrafa girmek istemiyorum'' mu diyecen?[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 çok hızlı nefes alıp-vericeksin bi süre sonra ben şah damarına bi baskı yapıcam uyur kopar gidersin gibi mi?[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. bide şu resimlere oy verin ratemypoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Bir küçük tekel vodka + tang şeftalili olsun :) + 1,5 Litrelik boş bir plastik şişe. Plastik şişeye Vodkamızı boşaltıyoruz arkasından bir sürahide tangi yapıp üstüne ilave ediyoruz.1,5 litresi doluyor zaten şişenin tangle beraber.Arkasında içiyoruz bu olay hiç ama hiç koymuyor içki tadı yok nerdeyse.Ama sonrası :) Allaha Emanet yani resmen :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya en iyisi etil akol arkdaşlar yormayı kafanızı :) hem gelecektede sarhoş olmanız gereken bir durumda oluşmaz. Kesin çözüm budur. Uyarı: sakın denemeyiniz :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ya tangler iyi değil çok yapmacık onun yerine acuk daha paraya kırıp konsantre vişne suyu fln daha iyi olur votkayla.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ispirtoyu tek geçerim..[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Spidee, 14 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki: Kolonya =) euheh.Valla ben bira bilirm ama tabi 5-6 dan sonrası sarhoş yapıyor beni :)[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Amaç birinimi sarhoş etmek? Ohooooo gecın abi tek yok kanyak veya viski o zaman. Then ye miy't wanna do it in a Dwarf's way. Challange him to a duel to dr'nkeness, an be sure he chooses limpy elven wine as a weapon leavin' you the hard brew of Dwarven ale.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ich gehe in die schule um deutsch zu lernen.. - john sebastian bach[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: 1111, 14 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki: said: Hellsing, 14 Ocak 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 14 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Bekletılmış Vıskı.. super ya birde biliyosundur,kaliteli olanlarda tadi boyle tahta gibi oluyo.. tahta tadı mı?nası oluo o ya bende bi deniyim bari İç ve tadını anladıgında bır kez daha ıcmek ıcın can atıcaksın :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ulan viskiyi sarhoş olmak için içecen. Bi de pahalı barlarda artistliğini göstermek için. Tadı neymiş?[signature][hline]AAL'05 Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. - Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 E o anlatılmaz yasanır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 BALYOZ------>gg no re[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar