Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Mac için önerebileceğiniz, mümkünse bedava yada fiyat/performansı uygun olan öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mac e virüs bulaştırabilen var mı ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 nie mac e virüs girmio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Cunku unix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hmmmm tmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 mac'e virus bulasıyo bi güzel. unix'de bulasıyo. baya kocaman kocaman mac botnetleri mevcut. yalanlarla insanları kandırmıyalım arkadaslar. ha bi sacmalık yapmadıkca pc içinde mac içinde antiviruse ihtiyac yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 ya, geçen gün dhl in mailini birebir kopyalayan bi psikopat a denk geldim. tam dhl den bir gönder hakkında bilgi beklerken yolladı bir de, ekte pdf. takip etmek için. Ben başkasına iletince maili çıktı ortaya. Windows ta aktifmiş neyseki. Yada ben farketmedim henüz. bulaşmaz diye birşey bana da çok güven vermedi. Bilen kullanan varsa bir öneriversin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Anti virusle hacking i karistirmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Windows virüsüdür maildeki sana işlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Cuce said: mac'e virus bulasıyo bi güzel. unix'de bulasıyo. baya kocaman kocaman mac botnetleri mevcut. yalanlarla insanları kandırmıyalım arkadaslar. ha bi sacmalık yapmadıkca pc içinde mac içinde antiviruse ihtiyac yok zaten. Bunu demeye gelmistim. Sonuc olarak sistemleriniz sizin kullaniminiza baglu olarak vulnerable. Tas gibi kesseler acimaz gibi bi durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 var ise, herhangi bir antivirus programı demek istedim. avast kurdurtcanız bana sonunda. dönen a ya güvenim büyük. ama kesin mac sürümü yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 firewall bence senin olayın virüs değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Madem israr ediyorsun. Avast kotu, onu indirme.Ucretsiz istiyorsan AVG, ucretli istiyorsan Intego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 danke öneriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar