seigen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Benim de barbell squat yüzünden, sağ iç kulak zarar gördü biraz, Perilymph fistula teşhisi konuldu. Onun için de kortikosteroid kullanıyorum mesela :P. Çok fayda etti ama, 3 ay geçti üzerinden, sonunda biraz kulak tıkanıklığı hissinde azaldı. Bir 3 ay sonra tamamen iyileşmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 my dad has a big tendon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 sağ iç kulak nasıl zarar görüyomuş ya squatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 ensene değilde kafana mı koydun barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 nefesi filan yanlış tutuyorsa baskı olmuş olabilir kulaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Baya soğuk algınlığı burun tıkalı vaziyette bacak gününü kaçırmayayım diye gittiğim gün olduğunu tahmin ediyorum :(. Nefes düzenine çok dikkat ederim genelde, orada hata olacağını sanmam. Bu PLF, kulaktaki ani basınç farkından dolayı, uçakta falan daha sık rastlanıyor. Ama s.çarken bile olabilecek birşey, fazla ıkınmamak lazım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 aynen ondan olmuştur o zaman geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar